Да споделя и моят опит с последната пратка от ДХ.цом. Забави се пратката и започнах да ги тормозя по лайв чатовете. Естествено ми отговаряха да чакам, да не се притеснявам, колко е важен за тях моя душевен мир и все от тоя род. Аз изчаквах ден два и пак по чата. Докато един ден ми казаха, че ще проверят къде се намира пратката... И познайте - беше се върнала пак в Китай по непонятни причини. Поискаха ми 4$ да я пратят пак и тъй като много ми трябваше, изпазарих се като дърт циганин да ми я пратят за 1.7$. И сега пак чакам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пратка от DX.com
Collapse
X
-
ogi28b написа:На този сайт и аз проверявах. Сега пак хвърлих едно око - нищо не пише. todorshalev, дойде ли ти? Какво си поръча, ако не е тайна?sok1 написа:Да споделя и моят опит с последната пратка от ДХ.цом. Забави се пратката и започнах да ги тормозя по лайв чатовете. Естествено ми отговаряха да чакам, да не се притеснявам, колко е важен за тях моя душевен мир и все от тоя род. Аз изчаквах ден два и пак по чата. Докато един ден ми казаха, че ще проверят къде се намира пратката... И познайте - беше се върнала пак в Китай по непонятни причини. Поискаха ми 4$ да я пратят пак и тъй като много ми трябваше, изпазарих се като дърт циганин да ми я пратят за 1.7$. И сега пак чакам...Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Позволявам си, понеже сме в "Общи приказки" :D Тошко, с тия кабели сериозен бизнес си решил да развиваш. Разкрит си. Взел си лаптопчето, нали? И сега трябва да си изкара парите?Умен си ти и табиетлия!А термометъра струва 10 лв. на битака. Ако беше казал, щях да ти купя. Същия.Предпазния екран явно не е за мен. За момент си помислех, че подарък се гласиш да ми правиш за рождения ден. Но явно, не.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Позволявам си, понеже сме в "Общи приказки" :D Тошко, с тия кабели сериозен бизнес си решил да развиваш. Разкрит си. Взел си лаптопчето, нали? И сега трябва да си изкара парите?Умен си ти и табиетлия!А термометъра струва 10 лв. на битака. Ако беше казал, щях да ти купя. Същия.Предпазния екран явно не е за мен. За момент си помислех, че подарък се гласиш да ми правиш за рождения ден. Но явно, не.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Поръчки от DX
Търся някой свестен от София да ми поръча /аз ще си му дам парите / две неща от DX товаhttp://dx.com/p/waterproof-usb-1-6-c...188724това http://dx.com/p/waterproof-usb-1-6-c...cope-7m-188724
Коментар
-
ogi28b написа:Предишната ми пратка, която чакам вече над 2 месеца, е без номер и миналата седмица за 5-ти път ми казаха да изчакам още една седмица.
Коментар
-
ogi28b написа:ogi28b написа:Предишната ми пратка, която чакам вече над 2 месеца, е без номер и миналата седмица за 5-ти път ми казаха да изчакам още една седмица.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
sok1 написа:Да споделя и моят опит с последната пратка от ДХ.цом. Забави се пратката и започнах да ги тормозя по лайв чатовете. Естествено ми отговаряха да чакам, да не се притеснявам, колко е важен за тях моя душевен мир и все от тоя род. Аз изчаквах ден два и пак по чата. Докато един ден ми казаха, че ще проверят къде се намира пратката... И познайте - беше се върнала пак в Китай по непонятни причини. Поискаха ми 4$ да я пратят пак и тъй като много ми трябваше, изпазарих се като дърт циганин да ми я пратят за 1.7$. И сега пак чакам...FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
При мен все още няма развитие чакам си и чакам и нищоооПС: излъгах има развитиечакам да доиде у насШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Тия са пълни нещастници. Последния път нещо се бъгна и не получих tracking number на мейла както обикновено. Нямаше го никъде, даже и в спама. Парите естествено им бяха преведени вече, а пратката така и не дойде. Сумата не беше голяма, ама парите са си мой. Пих една студена вода и вече пазарувам само от ebay, там не съм имал проблеми а съм си купил доста неща.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
пратката пристигна у насно външно изглежда ужасноШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Тя да е здрава вътре пък отвин квото дойде честито иначе п.с.аз съм имал проблеми и с ebay така, че поръчва ли се нещо от китайците няма гаранция за това дали ще дойде и кога в зависимост от къде си го поръчва човек.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
И аз имам проблем от тоя сайт. От 6 юни чакам пратка и още не е пристигнала - 18 август. Писах им на чата и ми казаха да чакам още 1 седмица. И че се ангажират да проследят пратката докато пристигне при мен. Щели да я проследяват чрез "offline tracking’. Ще трябва май да си направя една тибетска медитация докато пристигне.Обяснявам им че по същото време поръчвам друга пратка от друг сайт през сингапурските пощи и ми пристига за 2 седмици. Надявам се да съм ги засегнал и да вземат да се стегнат малко.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар