хора извинявам се че пускам нова тема но немога да намеря информация за една моя пратка от въпрасния сайтето какво ми пише в сайта им 6/20/2013 8:55:38 PM FullShipment All items have been shipped.6/19/2013 10:39:32 PM PrepareShipment Order is being prepared for shipment.6/14/2013 3:52:02 PM PaymentConfirmed Payment verified. Order is being processed.6/14/2013 3:50:48 PM PendingPayment Order has been created, awaiting payment. попринцип са пристигали за около 30 дни от датата на поръчка а незнам каде мога да я проследя каде се намира ето това ми е Тракинг номера RB275464802CN малко се съмнявам да не са я задържали на Митницата понеже стоиноста и е USD$ 42.29 а до сега не съм имал толкова скъпа пратка ПС: съжалявам ако има подобна тема или е в грешен раздел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пратка от DX.com
Collapse
X
-
Пратка от DX.com
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
http://www.track-trace.com/post Ей тука можеш да видиш инфо по тракинг номера.Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
M5kov написа:А сега от колко време ги чакаш?17 работни дни минали ли са?Възможно е и от митницата да ги спрат.hood написа:http://www.track-trace.com/post Ей тука можеш да видиш инфо по тракинг номера.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Виж и ТАЗИ ТЕМА. Леличките от пощата ми казаха, че митниците ще ме потърсят и ще ме намерят, ако е при тях, но така и не казаха как мога аз сам да проверя дали е там, без да ме търсят. Иначе аз току-що получих пратка с номер. На сайта на нашите пощи пише, че е получено още вчера, а се разписах на едно листче преди 10 минуи. Предишната ми пратка, която чакам вече над 2 месеца, е без номер и миналата седмица за 5-ти път ми казаха да изчакам още една седмица. Ето и моя номер за сравнение какви са съобщенията при получена пратка. Няма голяма разлика - на китайския пише общо взето същото, а на българския пише, че съм го получил още вчера, както казах, а пък го получих преди 1/2 час. С твоя номер на сайта на наш’те - нищо не излиза. Това значи, че още не е стигнало до тях, според мен. RB629898453CNНа сайта на DX коя е датата, на която е изпратено? Защото ако наистина е пратено на 17 юли, както M5kov отбеляза, то ще почакаш поне още седмица. На моята, която е поръчана на 03 юли, съобщенията на сайта за проверка на кода са такива: Collection - 20130706Dispatching - 20130707А на DX ми пише това:7/30/2013 2:25:11 AM Completed Delivery confirmed or no order enquiry within 40 days from shipment.7/4/2013 8:12:47 AM FullShipment All items have been shipped.7/4/2013 3:11:58 AM PrepareShipment Order is being prepared for shipment.7/4/2013 12:30:04 AM BackOrder One or more of your items are temporarily out of stock.7/3/2013 6:11:38 AM PaymentConfirmed Payment verified. Order is being processed.7/3/2013 6:11:34 AM PendingPayment Order has been created, awaiting payment
Коментар
-
Оги значи според ДХ е изпратена на 6/20/2013 8:55:38 PM FullShipment All items have been shipped. ама колко е вярно интересното е защо на саита за проверка се повтаря толкова това Opening и Dispatching и какво Аджеба значи Departure from outward office of exchange немога да си го преведаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
означава, че е натоварена за Бг и от китайските пощи няма да получиш повече информация за нея. следват 10-15 дни безвремие и на сайта на нашите пощи ще напишат "Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция"п.с. ама ти си проверявай, ако се забави, щото на мен ми се е случвало да напишат 2 пъти, че е натоварена. случва се да объркат нещо. сайта за проследяване на китайските пощи е http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jspбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
На 16 юли е пристигнала в офис на митническа служба и се разпределя. Виж това колко ще отнеме един бог знае. Аз при такова последно съобщение не успях да си получа пратката цели 2 седмици. Случвало ми се е като светне този статус след 2 дни да си намеря уведомлението. Веднъж ходих и в пощата към митниците. Като цяло пратките от Китай пътуват месец, а в България се мотат от 2 дни до 2-3 седмици. Особено ако митничарите не им се работи или имат много пратки за обработка. Възможно е дори да ти отворят пратката за да видят дали наистина струва толкова, колкото е обявено. Стойността се определя по митнически тарифи. Последното е по метод на селекция и е на случаен принцип. Дънна платка от САЩ ми се мота 2 месеца и половина, като половината беше в България.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ок колеги значи трябва да си чакамШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Аз ползвам този сайт: http://www.bgpost.bg/?cid=176 за да ми е по ясно кога и какво се случва в БГ.Обикновено пише точно къде и какво и е вярно.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
На този сайт и аз проверявах. Сега пак хвърлих едно око - нищо не пише. todorshalev, дойде ли ти? Какво си поръча, ако не е тайна? Аз си бях поръчал 3 броя Wi-Fi мрежови карти за USB, 150-мегабитови, по около $ 4.60. За цената и размерите си - работят учудващо добре, чак се изненадах. Преоборудвах всички компютри вкъщи с тях и изключих смесеното излъчване от рутера. Беше на B/G/N-mixed, сега е само на N и скоростта в локалната мрежа както и стабилността на връзката значително се подобриха. Също така е чудесен заместител на изгоряла LAN-карта, а миниатюрните му размери го правят идеално и за пренасяне и инсталиране на други компютри, особено на стария ми лаптоп. Въобще - много съм доволен. Ако някой търси нещо подобно - това е изборът. За домашна мрежа през една стая - работи идеално. Постигна почти 90 мегабита скорост при получаване на данни.Имам едно излишно, мога да го дам на някой за проба. Ще го пусна в купувалника за 15 лева, бизнес
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар