Колеги,става въпрос за парка св Петър и Павел или по-познат като "Боримечката" .Миналата година всичко си беше идеално - чисто, поддържано, редовно окосено.Тази година обаче парка е пълна отврат, ама отврат. Кошчетата преливат от отпадъци винаги, тревата се коси веднъж месечно в най-добрия случай, когато се мете ( а то се случвяа много рядко ) боклуците и прахта се оставят на купчинки през няколко метра, а за пръскане против паразити или други такива дейсности изобщо не са и чували тези хубавци. Доколкото разбирам от приказки между хората търга за поддръжката тази година го е "спечелила" друга фирма. Това както и да е , но поне да правеха нещо за парите, които им превеждат от общината. Циганска работа - ама буквално. Отвратен съм!Въпросът ми е към колегите, които са компетентни в тази насока - към кого и как да се обърна, за да ги накарам да си свършат работата, за която им се плаща ? В крайна сметка това са пари на данъкоплатзите, които някой си прибира без да дава нищо насреща...много яд съм насъбрал!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мръсен парк - сигнал ?
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар