didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е сметката към топлофикация?
Collapse
X
-
Това ако стане, топлофикация ще натовари всички други в блока, които ползват парно. Ще им стане прекалено скъпо и 50% поне от сегашните абонати ще се откажат. От една страна е правилно решение - от друга има апартаменти, в които е сауна само от преминаващите тръби. Никой няма да плаща авантата на друг де. Аз поне не бих.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
В София сме облагодетелствани , апартамента е малко под 90кв.м., ще взема да снимам въпросната фактура за да не си говоря ей така, по спомен беше нещо от сорта на 60 и няколко лева за сградна инсталация и 7-8лв за отопление.Сградната инсталация, която минава през апартамента я водят "тръбни лири", с тях господата от топлофикация ми поддържат минимална температура от 18 градуса в помещенията и за това трябва да им плащам смех, смех, смех...punto HGT
Коментар
-
style34 написа:Това ако стане, топлофикация ще натовари всички други в блока, които ползват парно. Ще им стане прекалено скъпо и 50% поне от сегашните абонати ще се откажат. От една страна е правилно решение - от друга има апартаменти, в които е сауна само от преминаващите тръби. Никой няма да плаща авантата на друг де. Аз поне не бих.punto HGT
Коментар
-
didich написа:В София сме облагодетелствани , апартамента е малко под 90кв.м., ще взема да снимам въпросната фактура за да не си говоря ей така, по спомен беше нещо от сорта на 60 и няколко лева за сградна инсталация и 7-8лв за отопление.Сградната инсталация, която минава през апартамента я водят "тръбни лири", с тях господата от топлофикация ми поддържат минимална температура от 18 градуса в помещенията и за това трябва да им плащам смех, смех, смех...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Още малко по темата http://fakti.bg/bulgaria/130464-patr...=firstpageKay_, това съм го мислил и аз, но закона така са го направили и извъртяли, че в момента сградната инсталация, която ти минава през имота не е твоя собственост, а собственост на топлофикация, така че няма как да искаш наем за нещо, което не е твое, парадокс, който го има май само тука в БГ.Дано да ги приемат тия промени и ще съм пръв с молба за прекратяване на договора с топлофикация.punto HGT
Коментар
-
didich написа:Въобще не ми дреме за тия, които ползват, след като са абонати и ползват ще си плащат, те да си правят сметкатаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kay_ написа:Въпроса е колко ти е голям блока.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Kay_ написа:Въпроса е колко ти е голям блока.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
style34 написа:Знам, didich, знам, че не ти дреме за никой и за нищо. 90% от българите са така, спокойно.todorakiggg написа:Обаче незнам защо никой от хората на алтернативно отопление не иска да осъзнае, че ако се спре парното в цялата сграда техните сметки ще се скочат със сигурност.punto HGT
Коментар
-
Едно е да топлиш от 18 градуса нагоре,друго е от 5 градуса.Затова преди ми стана чудно как с толкова малко дърва изкарваш зимата,а то е било защото блока е топлофициран.Като ударим калема накрая се оказва,че и двамата плащаме еднакво с тази разлика,че при теб по бързо постигаш исканата температура и не ти е студено докато се загреят помещенията.При нас,ако ни няма три-четири дни ела да видиш колко градуса е в апартамента и поне два дни ми трябват да вляза в комфортен топлинен режим.Преди пет години при продължително отсъствие/6 дни/ от жилището и темп.навън от -20 бяха ми замръзнали тръбите и спукани радиаторите за отопление.За мен извода е,че ако всички плащат на ТЕЦ-а сметките ще са по малки и няма да имаш грижи за нищо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар