Хах виждам, че сте се разписали D: Аз свърших работа в КАТ-София 25.07.13г.:1. До компютърната зала за декларация - 4лв на касата. - Искаха лична карта, голям талон и от гражданската само полицата БЕЗ бележка за данъка. 2. После с декларацията зад каналите сградата за издаване на талоните - дава се декларацията с големия талон, пак искат лична карта, дават един номер и с него - 9лв. на касата и се чака да те извикат да си ги вземеш новите талони (голям и малък). При мен всичко беше 30 мин. и 14лв. все пак беше четвъртък 9:20 сутринта и нямаше големи опашки..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загубен малък талон на колата.... :X
Collapse
X
-
CBETJIb0 написа:Хах виждам, че сте се разписали D: Аз свърших работа в КАТ-София 25.07.13г.:1. До компютърната зала за декларация - 4лв на касата. - Искаха лична карта, голям талон и от гражданската само полицата БЕЗ бележка за данъка. 2. После с декларацията зад каналите сградата за издаване на талоните - дава се декларацията с големия талон, пак искат лична карта, дават един номер и с него - 9лв. на касата и се чака да те извикат да си ги вземеш новите талони (голям и малък). При мен всичко беше 30 мин. и 14лв. все пак беше четвъртък 9:20 сутринта и нямаше големи опашки..A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
По пътя на логиката - питаш дали могат да ти преиздадат полицата ГО и талон за прегледа.Ако не искат, сигурно трябва да ги минеш на ново само с големия талон.Това са само предположения"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
BO написа:Цитирам последния пост, за да питам.Какво се прави, когато освен малкия талон липсва и ГО-то и прегледа?Демек откраднати документи на колата, които стоят в отделно органайзерче.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар