Запилях си малкия талон за фиата и въпреки ревизията в колата, у нас и в работата... никъде го няма и сега става забавно и трябва да си извадя нов.Четох по разни форуми и най-прясната информация на която попаднах е следната:
информацията е г/д скорошна от май месец тази година, но има 2 неща които ме притесняват.. това го е писал човек от Варна и там може да е по-различна схемата им за вадене на тези талони и това, че никъде не е написано че искат бележка за платен данък а до колкото знам напоследък с всичко се реве и за данък. Дали има някои които да е правил тази акробатика скоро или да има познат които да знае как седят нещата с тези работи... че ако ми искат бележка за данък този 1.6 16в 103 коня за 2 коня ям дървото и за 2 години и нещо сигурно към 200-250 лв. ще са се натрупали..... иначе всички други документи са ми в наличност (включително и големия талон) и всичко освен данъка е плащано. П.С.От София съм за КАТ-София ме интересува ако имате информация....
Код:
"Необходимите документи, които трябва да представите са:-голям талон-валидна застраховка ГО-лична картаВъоръжавате се със солидно количество нерви и отивате в КАТ.Попълва се заявление за изгубен талон на гише"Заявление за регистрация на МПС". Цената е 4,20лв.Представяте заявлението на друго гише заедно с описаните по-горе документи,големия талон се перфорира, плащате такса 12лв. и максимум до час имате нов голям и малък талон. Не е необходимо МПС да бъде представяно за оглед или справка т.е. не минавате през каналите на КАТ."
Коментар