Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чуденка с Фиат Купе.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чуденка с Фиат Купе.

Днес гледах едно купе, което е с проблемен мотор. Собственичката живее в чужбина, купила го да го кара тук и го оставила на съхранение в роднини. Ама роднините го съхранили...Та мотора пуши здраво на масло и надува маркучите. Жената не иска да се занимава с ремонти, отчита гршката с купуването на такава кола и поверяване в кофти ръце и иска да се отърве от нея. Предложих да я обявя тук, ако няма интерес - заминава на вторични. Купето е червено, има забележки по външния вид. 1.8, 1996г. Имало е клима, ама вече не. Ремонтирана ходова част, нов термостат, алум джанти, запазен салон. Утре ще го снимам, ако някой се интересува и ще го пусна в продажби.Който желае, може да се свърже с мен на тел 0884 367 622 - Виваком.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Каква е идеята на темата? Продаваш тази кола или имаш някакви въпроси за нея? Този раздел не е за въпроси, свързани с автомобили, нито пък заглавието на темата ти е ясно и описателно. Уточни темата, за да знам какво да я правя.

Коментар

Идеята е, ако някой от Плевен или наоколо прояви интерес да я купи, или му трябва нещо от колата, да се обади. Инак до няколко дена колата заминава на вторични. Аз не искам да се занимавам с ремонта ѝ, защото не ми харесва подхода на собственичката. Ако тя ме упълномощи да продавам, ще я пусна утре със снимки в раздел "продажби". Сега просто упътвам колеги, които биха искали да се сдобият с Купе на евтиния и да го върнат към живот, или да го ползват за части. В момента не продавам, затова е тук темата.

Коментар

Може да заключите темата, покойникът отива утре в моргата.

Коментар

Working...
        X