Riki888 сигурно това е визирал (за 7-ца) ?http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...374751156z.jpgПримерно искаш да гледаш филм 1ч 40 мин. Настройваш го преди да си го пуснеш да заспи след 2ч. и си лягаш. Нещо такова си го представям
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лесно изключване на друг компютър във вътрешната мрежа?
Collapse
X
-
сигурно има предвид Power Options в Контрол панела. иначе същата тази програма shutter има опция да му кажеш след колко време какво да направи, примерно след час да се загаси или при спиране на видео плеъра.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ако е това - много е неефективно, иначе сигурно върши някаква работа. На всяко гледане на филм ли да си играя да настройвам кога да заспи? Ако реша да изгледам 2 филма поред, или 2-3 епизода на някой сериал? Ако реша да спра на пауза или ми звънне телефона, или отида до тоалетната за повече време (диарията е самотно занимание, както се казваше в една реклама)? Ще го наглася за след 2 часа и то ще се изключи в последните 5 минути на филма, тамън да разбера кой е убиецът, или обратно - ще го наглася за след 3 часа, ще си изгледам филма и то ще си работи още сума ти време ей така. Значително по-лесно е да натисна два пъти с мишката и да се изпълни "shutdown"-а в команден ред, както го направих по описанието от линка на BO. ilkor, от такова нещо тръгнах, но не отговаря на условията - да е евтино (в моя случай - без пари). Може би по-натам във времето бих си купил нещо подобно, по-скоро - една скромна платка с процесор с пасивно охлаждане, която да е включена непрекъснато, хем ще ми върши работа и като компютър, а ще мога и да си го нося с мен, предвид скромните размери. Но сега вече 3-4 дни го ползвам по тоя начин със събуждане и гасене по мрежата и ми е наистина много удобно. Мързелът е двигател на прогреса. Да живее прогресът!
Коментар
-
В нета има един универсални дистанционни за ПЦ.За гасене на ПЦ-то също стават.Така не ти трябва да натискаш два пъти, а веднъж. Демек, за да натиснеш нещо два пъти, това нещо също трябва да работи някъде.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар