Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли хоби?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имате ли хоби?

Имате ли хоби?Моито е фотографията,което и уча в момента.
    FIAT Punto ELX 1.2 75

Мойто хоби е да общувам посредством едьенье и пиенье!!! По-убаво от тея три работи е само ходене по планините Български!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Мойто хоби е да общувам посредством едьенье и пиенье!!! По-убаво от тея три работи е само ходене по планините Български!
      Да йем пуфкаф леб и дай’бъ!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Автомобили, компютри, електроника, колоездене (ама не за дълги разстояния, а примерно скачам от разни места и т н), и от скоро - freerun ... А от понеделник (по-вдругиден) ще имам ново хоби - Флекс Тунинг на вартбурзи

Коментар

...

Коментар

ооо, пропуснах ... Много обичам и да снимам ... Пък и един фотограф ми каза, че съм бил много добър :P

Коментар

kiler_4o написа:
              Автомобили, компютри, електроника, колоездене (ама не за дълги разстояния, а примерно скачам от разни места и т н), и от скоро - freerun ... А от понеделник (по-вдругиден) ще имам ново хоби - Флекс Тунинг на вартбурзи
              И аз до лятото се занимавах с DH i DJ но претърпях сериозно падане и т’ва бе края на кариерата ми като DH-ър.
              FIAT Punto ELX 1.2 75

Коментар

Фотография, автомобили, електротехника, електроника, компютри, дизайн, моделизъм, пътешествия. Но най-обичам да се мятам на колата и да отпрашвам в посока неизвестна!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

лятото да ходя за риба зимата да карам ски :D
                  TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                  UNO 1.0 FIRE

Коментар

Vladim написа:
                    Фотография, автомобили, електротехника, електроника, компютри, дизайн, моделизъм, пътешествия. Но най-обичам да се мятам на колата и да отпрашвам в посока неизвестна!
                    Ооо и на мен пътешествията са ми в кръвта... само бензин да има... за това винаги взимам по някой спътник (или спътничка, че и добре да си прекараме) Хобито ми е Карате (колкото и комерс да звучи) от 13 години тренирам (чисто 11)Обичам да карам и колело също...
                    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

И аз

И аз обичам да ходя за риба да карам сноуборд също така и боините и-ва(TAEKWON-DO ITF)
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Да, имам хоби - това е СПОРТА. Работата ( от 16 г. се занимавам с променлив успех с компютри ), както и друг път съм казвал, не ми е хоби. Компютрите са безполезни, а интернет е зараза, но това е друга тема Без всичко мога, но без ежедневната доза спорт - не. "Ежедневната доза", когато времето позволява, е няколко километра бягане, а ако не става за бягане - играя си с железа За съжаление с напредването на годините кокалите, кръста и ставите започнаха да се бунтуват против силовите натоварвания, но засега все още успявам да тренирам сравнително редовно.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Mazgarev написа:
                          Хобито ми е Карате (колкото и комерс да звучи) от 13 години тренирам (чисто 11)
                          Кое точно карате ? И аз покрай децата вече 8 години съм близо до този спорт. Те тренират шин-киокушин карате.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Он-лайн залагания.Когато има повече свободно време обичам да слушам NaS.
                            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                              Он-лайн залагания.Когато има повече свободно време обичам да слушам NaS.
                              висиш ми 10 кинта ,от тия он лайн залагания
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                              X