Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изобщо не е безплатно .Цял живот ще плащаш
    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

ай стига вече бе, гадове такива!
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

- Не, не, не, не, не ... - Какво ти е? - Не ми пречи! Утре ще ходя в гражданското. Не, не, не...А ти репетираш ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

diko661 написа:
          Изобщо не е безплатно .Цял живот ще плащаш
          Колега,пошегувах се успех и дълъг и щастлив семеен живот
          EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
          EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
          FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

сватба

И аз така се ожених - набързо в една канцелария на Община Шумен . Детето беше на ясла.Женшенът е прав - безплатно се извършва сключването на граждански брак.Защо ми се струва , че трябва с булчето да представите т.н. ,, изследвания за Васерман ’’ .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Колега, когато ние сключвахме граждански брак си ни излезе доста соленко около 150 лева в делничен ден. Тук отварям скоба защото беше много голям наплива за тази дата и според мен цената си струваше. Вярно е че говоря за провинцията, но ритуала в гражданското беше по-евтин отколкото в църквата. Съвета на колегите от първите постове е най-правилен -обаждаш се и питаш, но наистина може и в канцеларията да се разпише, без церемонията.п.п Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство

Коментар

Още ли работиш на ЛАвеле? ако се там ела да ти нашокам канчето. В днешно време е доста по добре да си самотен родител, както майка така и баща, нищо че двамата самотни живеят заедно Пък и както казвам аз после и пари за развод да давам няма да стане пп Ейся моралистите ме изядоха с парцалите
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Още ли работиш на ЛАвеле? ако се там ела да ти нашокам канчето. В днешно време е доста по добре да си самотен родител, както майка така и баща, нищо че двамата самотни живеят заедно Пък и както казвам аз после и пари за развод да давам няма да стане пп Ейся моралистите ме изядоха с парцалите
                  ооо отдавна не съм там.
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Наистина няма ли някакви добавки,за това че си "самотен" родител.Хубаво е да помислите и за това.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Sandra написа:
                      Колега, когато ние сключвахме граждански брак си ни излезе доста соленко около 150 лева в делничен ден. Тук отварям скоба защото беше много голям наплива за тази дата и според мен цената си струваше. Вярно е че говоря за провинцията, но ритуала в гражданското беше по-евтин отколкото в църквата. Съвета на колегите от първите постове е най-правилен -обаждаш се и питаш, но наистина може и в канцеларията да се разпише, без церемонията.п.п Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство
                      Мацка, ти не си наясно с нещата. Сключването на брак в РБ е БЕЗПЛАТНО! Вас са ви ощавили от ритуалната зала/дом/ОБРЕДИ или квото е там местното название. Аз платих ритуал на частна фирма, която дойде в ресторанта да ни пее, но ние на практика вече бяхме бракувани цял месец преди това. Самото полагане на подписи се прави в канцелариата на общината в този обреден дом. Това, че вас са ви Измамили общинската фирма не потвърждава, че се плаща. Просто ВИЕ сте платили да влезете в голяма зала в която да се разпишете пред служител на Обреди, а не пред нарочните лелки на общината.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Може би става дума за дата като например 12.12.2012 или 01.01.2001 и т.н.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
                          Може би става дума за дата като например 12.12.2012 или 01.01.2001 и т.н.
                          Да колега.И по-конкретно става дума за датата 11.11.2011 с тържество.Иначе само за подписване,може и да е безплатно,но надали.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

jenshen73 написа:
                            Sandra написа:
                            Мацка, ти не си наясно с нещата. Сключването на брак в РБ е БЕЗПЛАТНО! Вас са ви ощавили от ритуалната зала/дом/ОБРЕДИ или квото е там местното название. Аз платих ритуал на частна фирма, която дойде в ресторанта да ни пее, но ние на практика вече бяхме бракувани цял месец преди това. Самото полагане на подписи се прави в канцелариата на общината в този обреден дом. Това, че вас са ви Измамили общинската фирма не потвърждава, че се плаща. Просто ВИЕ сте платили да влезете в голяма зала в която да се разпишете пред служител на Обреди, а не пред нарочните лелки на общината.
                            Колега, аз не искам да влизам в спорове, но както съм написала в поста си наплива за тази дата беше голям и както вече разбра датата е много интересна 11.11.2011 г. затова и беше такава цената, да наистина може да се разпише в канцеларията без никакви ритуали, но ние искахме да има ритуал затова сме и дали съответната сума ДОБРОВОЛНО- не са ни измамили както твърдиш. Незнам кой прав кой крив ама нека колега каже какво са разбрали и съответно да се похвали със щастливото(от страна на влюбените)събитие.

Коментар

Сключването на брак е БЕЗПЛАТНО.Плаща се, ако искате церемония.За сключването на брак са ви нужни медицинско (и на двамата), личните карти и двама свидетели (които може да хванете и на улицата). Попълват се на място и едни декларации. Никакви пари - освен за медицинските. Подписването става на гишето. Датата няма никакво значение. Булката може да е по анцуг.Ако искате церемноия - има два вида:Едната е в общината, в някоя от залите, през седмицата. Там една лелка ви говори бля бля бля, пускат ви малко музика и готово. Плаща се малко. Булката обикновено е с някоя хубава рокля, не задължително да е булчинска.Другата е в ритуалния дом (който поне в Ямбол не е в общината), там церемонията е с пълна програма и е 3-4 пъти по-скъпо. Обикновено е в почивен ден и булката е с булчинска рокля.Църковният "брак" е само церемония без правна стойност и не се признава за официален.П.П. За разлика от възможността да се бракувате безплатно, най-евтиният развод е 550 лв. Мислете му.

Коментар

Мисля, че мнението на Имортала изчерпва тотално темата.
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X