Изобщо не е безплатно .Цял живот ще плащаш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сватба
Collapse
X
-
diko661 написа:Изобщо не е безплатно .Цял живот ще плащашEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
сватба
И аз така се ожених - набързо в една канцелария на Община Шумен . Детето беше на ясла.Женшенът е прав - безплатно се извършва сключването на граждански брак.Защо ми се струва , че трябва с булчето да представите т.н. ,, изследвания за Васерман ’’ .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Колега, когато ние сключвахме граждански брак си ни излезе доста соленко около 150 лева в делничен ден. Тук отварям скоба защото беше много голям наплива за тази дата и според мен цената си струваше. Вярно е че говоря за провинцията, но ритуала в гражданското беше по-евтин отколкото в църквата. Съвета на колегите от първите постове е най-правилен -обаждаш се и питаш, но наистина може и в канцеларията да се разпише, без церемонията.п.п Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство
Коментар
-
Още ли работиш на ЛАвеле? ако се там ела да ти нашокам канчето. В днешно време е доста по добре да си самотен родител, както майка така и баща, нищо че двамата самотни живеят заедно Пък и както казвам аз после и пари за развод да давам няма да стане пп Ейся моралистите ме изядоха с парцалитеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Още ли работиш на ЛАвеле? ако се там ела да ти нашокам канчето. В днешно време е доста по добре да си самотен родител, както майка така и баща, нищо че двамата самотни живеят заедно Пък и както казвам аз после и пари за развод да давам няма да стане пп Ейся моралистите ме изядоха с парцалитеFiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
Sandra написа:Колега, когато ние сключвахме граждански брак си ни излезе доста соленко около 150 лева в делничен ден. Тук отварям скоба защото беше много голям наплива за тази дата и според мен цената си струваше. Вярно е че говоря за провинцията, но ритуала в гражданското беше по-евтин отколкото в църквата. Съвета на колегите от първите постове е най-правилен -обаждаш се и питаш, но наистина може и в канцеларията да се разпише, без церемонията.п.п Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много любов и разбирателствоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Sandra написа:Колега, когато ние сключвахме граждански брак си ни излезе доста соленко около 150 лева в делничен ден. Тук отварям скоба защото беше много голям наплива за тази дата и според мен цената си струваше. Вярно е че говоря за провинцията, но ритуала в гражданското беше по-евтин отколкото в църквата. Съвета на колегите от първите постове е най-правилен -обаждаш се и питаш, но наистина може и в канцеларията да се разпише, без церемонията.п.п Желая Ви дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство
Коментар
-
Сключването на брак е БЕЗПЛАТНО.Плаща се, ако искате церемония.За сключването на брак са ви нужни медицинско (и на двамата), личните карти и двама свидетели (които може да хванете и на улицата). Попълват се на място и едни декларации. Никакви пари - освен за медицинските. Подписването става на гишето. Датата няма никакво значение. Булката може да е по анцуг.Ако искате церемноия - има два вида:Едната е в общината, в някоя от залите, през седмицата. Там една лелка ви говори бля бля бля, пускат ви малко музика и готово. Плаща се малко. Булката обикновено е с някоя хубава рокля, не задължително да е булчинска.Другата е в ритуалния дом (който поне в Ямбол не е в общината), там церемонията е с пълна програма и е 3-4 пъти по-скъпо. Обикновено е в почивен ден и булката е с булчинска рокля.Църковният "брак" е само церемония без правна стойност и не се признава за официален.П.П. За разлика от възможността да се бракувате безплатно, най-евтиният развод е 550 лв. Мислете му.
Коментар
-
Мисля, че мнението на Имортала изчерпва тотално темата.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар