Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сватба

Има ли пресни младоженци във форума, че с жена ми мислим след седмица две да подписваме и ми трябват цени за през седмицата?
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

При нас през седмицата е безплатно, а събота и неделя е около 200 лв (за всяка община е различна таксата).

Коментар

Звъниш и питаш:Бюро за записване на сватбени тържества тел.: 02/ 981-26-28ул.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

планът ни е само да разпишем с кумовете и това е нищо по-официално.

Коментар

дори и така да е, това горе е централизираната общинска, или поне беше такава, обредна служба. хората са много отзивчиви, или поне бяха такива. казваш какво искаш, те ти казват какво ти трябва и колко ще струва. през седмицата може и да е безплатно.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Това пък какво е?Документ от нотариус за избран режим на имуществени отношения.

Коментар

Още едно момче изгоря...
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Има време,може да се усети
                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

хахахахаха

Коментар

Cepheus написа:
                    да бе, и аз му се зверих. сигурно е предбрачен договор някакъв. дали всичко е общо или всеки си пази касовите бележки и си играе само с неговите кофички. звънни им и ги питай - те знаят най-добре. по мое време ги нямаше тия простотии. п.с. правилно е да изгори човек в един момент. тежко е, ама няма начин. ако приемеш един съвет, сложи подписването по към обяд и в 8 сутринта се съберете с кума и се подгответе с една бутилка гроздова. после всичко ти се струва на майтап. аз тъй направих и нито са ме издирвали с полиция половин час преди подписа, нито са ме изстъргвали от заключените врати на ритуалната зала секунди преди заветното "да".и да се похвалиш, че да ти честитим, като стане работата.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                      Cepheus написа:
                      да бе, и аз му се зверих. сигурно е предбрачен договор някакъв. дали всичко е общо или всеки си пази касовите бележки и си играе само с неговите кофички. звънни им и ги питай - те знаят най-добре. по мое време ги нямаше тия простотии. п.с. правилно е да изгори човек в един момент. тежко е, ама няма начин. ако приемеш един съвет, сложи подписването по към обяд и в 8 сутринта се съберете с кума и се подгответе с една бутилка гроздова. после всичко ти се струва на майтап. аз тъй направих и нито са ме издирвали с полиция половин час преди подписа, нито са ме изстъргвали от заключените врати на ритуалната зала секунди преди заветното "да".и да се похвалиш, че да ти честитим, като стане работата.
                      Да честитим или да го ожалим Нали изгаря?
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

глей ся, има една притча по въпроса, която твърди, че както и да постъпи човек в тая ситуация - все ще съжалява. в личен план предпочитам да имам на кого да си го изкарвам (в пряк и преносен смисъл), като ми се "досъжалява". в общ план, в тия нецензурни времена приемам всеки сключен брак като малък празник.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Re: сватба

Cepheus написа:
                          Има ли пресни младоженци във форума, че с жена ми мислим след седмица две да подписваме и ми трябват цени за през седмицата?
                          Изобщо не се занимавай с ритуали. Самият граждански брак е безплатен на територията на РБ.
                          Mindzu написа:
                          При нас през седмицата е безплатно, а събота и неделя е около 200 лв (за всяка община е различна таксата).
                          Глупости пишеш. Сключването на граждански брак е безплатно - общината НЕ ИЗИСКВА заплащане. Плаща се на ОБРЕДИ да ти пеят, танцуват или само четат. Самото подписване е безплатно и се прави в канцеларията на общината към конкретния обреден дом.Колегата дето иска да сключва ГБ - отиваш в обредния дом или там както му викате по вашия край (ритуална зала, сватбена зала) и питаш "Къде се намира канцеларията на общината?". Влизаш, питаш за документите, записваш си час, като посочваш имената на свидетелите (т.н. кумове) и си ти. НЕ ПЛАЩАШ НИТО ЛЕВ. Не се подлъгвай - самото полагане на подпис е БЕЗПЛАТНО. Плаща се за наем на разни зали, а и както писах по-горе - да ти пеят, танцуват или четат...
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

е тогава супер,може тогава и по-рано да стане.много благодаря за всичко ще пиша като мине всичко.

Коментар

Cepheus написа:
                              е тогава супер,може тогава и по-рано да стане.много благодаря за всичко ще пиша като мине всичко.
                              Само не се подлъгвай, ако ти кажат, че трябва да платиш 20-40-60-80лв. за празна зала. Няма такива цени. Запомни и си го повтаряй - сключването на граждански брак в РБ е БЕЗПЛАТНО!!!
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                              X