Има ли пресни младоженци във форума, че с жена ми мислим след седмица две да подписваме и ми трябват цени за през седмицата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сватба
Collapse
X
-
Cepheus написа:Това пък какво е?Документ от нотариус за избран режим на имуществени отношения.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Cepheus написа:Това пък какво е?Документ от нотариус за избран режим на имуществени отношения.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
глей ся, има една притча по въпроса, която твърди, че както и да постъпи човек в тая ситуация - все ще съжалява. в личен план предпочитам да имам на кого да си го изкарвам (в пряк и преносен смисъл), като ми се "досъжалява". в общ план, в тия нецензурни времена приемам всеки сключен брак като малък празник.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Re: сватба
Cepheus написа:Има ли пресни младоженци във форума, че с жена ми мислим след седмица две да подписваме и ми трябват цени за през седмицата?Mindzu написа:При нас през седмицата е безплатно, а събота и неделя е около 200 лв (за всяка община е различна таксата).Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Cepheus написа:е тогава супер,може тогава и по-рано да стане.много благодаря за всичко ще пиша като мине всичко.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар