Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за GPS проследяване на автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за GPS проследяване на автомобил

Въпросът ми е: може ли да се разбере дали колата има монтиран GPS? Не ме притеснява дали шефа ми е сложил, щото знам, че не е, ама тези от които купих колата ми звънят след седмица и казват: Мини, като ти остане време да махнем GPS-а, че сме го забравили. Бизнесът ни е такъв, че промишления шпионаж се смята за търговски прийом понякога. Имам си едно на ум, че може да искат не да си вземат GPS-а, а да ми сложат някой бръмбър :D Ако отида в някоя фирма ще ми кажат ли със сигурност дали има?Ей такива нещица ме вълнуват в петък вечер
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Колега, ако решат могат да ти подслушват телефона когати си решат, чрез него могат да те намерят на картата с точност до няколко км...

Коментар

Bane написа:
      Колега, ако решат могат да ти подслушват телефона когати си решат, чрез него могат да те намерят на картата с точност до няколко км...
      Но с GPS e къде къде по-лесно и приложимо.Иначе наистина ако си се вкарал във филма аз бих направил следното:Обикновенно GPS-а за проследяване е със сим карта за да изпраща кординатите на шпионина Взимаш примерно едно портативно FM радио на батерии.Предполагам знаеш какъв гаден звук издава,когато gsm-а ти излъчва сигнал близо до радиото.Обхождаш където можеш по колата и ако имаш късмет ще го намериш.Иначе сигурно има и специални уредчета,но това ми се вижда най-лесничко като за начало.
      Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ванка, ето ти няколко идеи http://spy.bg/gsm-zaglushiteli/http:...glushiteliот опит мога да т икажа, че за GSM тея джаджи работят много хубаво, а и да на прилични цени Поразгледай сайтчетата, мернах, че има и детектори за буби

Коментар

Е ти като отидеш при тях, нали ще ги видиш какво правят.... махат ли или слагат GPS

Коментар

Аз нещо не зацепвам, купил си лична кола от конкуренцията ли?

Коментар

По-скоро го е страх от поръчка на конкуренцията
              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
                Bane написа:
                Но с GPS e къде къде по-лесно и приложимо.Иначе наистина ако си се вкарал във филма аз бих направил следното:Обикновенно GPS-а за проследяване е със сим карта за да изпраща кординатите на шпионина Взимаш примерно едно портативно FM радио на батерии.Предполагам знаеш какъв гаден звук издава,когато gsm-а ти излъчва сигнал близо до радиото.Обхождаш където можеш по колата и ако имаш късмет ще го намериш.Иначе сигурно има и специални уредчета,но това ми се вижда най-лесничко като за начало.
                Само да кажа ,че посочения метод работи само ако има намесен 900 или 800Mhz-и (дали за ъплоуд или даунлоуд няма значение) при модерните 3Г или 3,5Г мрежи такова нещо няма. Честотите са доста по-големи. За LTE също, ака че не мисля, че това е вариант за проверка.
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                X