Има ли забрана със закон да не се шофира с гипсирана ръка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за шофиране с контузия
Collapse
X
-
Не разбира се, стига да си способен да го правиш. Но точно твоя случай те съветвам да не си правиш експерименти, поне да беше лявата ръка ами то дясната, как ще сменяш скоростите, замисли се.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Стига да не си прецакаш ръката - може да си караш, но като съвет от човек който се е чупил поне 15 пъти - пази я докато заздравее защото после ще те боли всеки път като времето се развали! Последното ми счупване беше леко на глезена - стоях мирен 2 седмици, после махнах гипса и отидох на море!На морето беше супер, но сега съм като Чулаков - разбирам преди да е заваляло!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Re: Въпрос за шофиране с контузия
veselin10 написа:Има ли забрана със закон да не се шофира с гипсирана ръка?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Aз се пробвах вече, нямам проблем със смяната с лява ръка. Завъртях 10-15 км. по натоварени улици и не ми е проблем. Питам, дали ако ме спрат със или без нарушение могат да се заядат заради гипса. .... Пазя я разбира се и то доста стриктно.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
През 1992 г. шофирах два месеца с гипсиран десен крак в последствие от късметлийска катастрофа с мотора(от тогава не съм сядал на мотор,страх ме е).КАТ не ме е спирал а шофирането ми беше само в града,предполагам че ако ме бяха спрели щях да имам проблеми.Щом седнех зад волана слагах патериците до мен и ставах мобилен,с патерици не можех да измина и 200 метра.Десният ми крак стоеше само на педала за газта,не ме болеше а просто беше тежък и трудноподвижен.Карах като рали пилот и натисках спирачката с десният крак Предполагам че за една гипсирана ръка няма да направят проблем,но кой ли знае.В днешно време идеята е да се събират пари от всичко.Пожелавам ти докато ти свалят гипса да нямаш сблъсък с блюстителите на реда по родните ни пътища и улици.9Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Кола
И аз си спомням преди много години сигурно повече от 30 бащата си беше нещо контузил дясната ръка при палене на една Варшава с манивела която го /ритна/и за превключването на скоростите на Ладата аз му помагах ама съм бил малък и все го гледах в краката Така минахме 400км от морето до Велинград
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар