Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как си търсите работа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Досега последните 4-5 пъти съм си намирал работа по обяви в джобс-а. Интервютата с агенциии нямат особен смисъл освен ако някой не им е възложил да търсят за някоя позиция. Връзки не съм ползвал не защото не съм искал а защото нямам Всеки който си е търсил работа извън София знае как е.Последните 2 години съм преглеждал редовно обявите поради силното нежелание на бившия работодател да плаща заплати и чак преди 5 месеца си намерих. Така че работа се намира и без връзки ама доста трудно
    Brava 1.6 ELX

Коментар

Уп за прашлясалата тема с една интересна статия.http://www.silnabulgaria.com/%D0%B2%...8%D1%82%D0%B5/
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        ...
        Error 404 -- Not FoundЗатова е добре да се копира съществената част от текста, а не да се пуска само линк.
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз го отварям от линка в поста ми, ама добре, ето го целия текст:"След като през последния месец кандидатствах за няколко позиции и не получих нито едно обаждане за интервю, реших, че има нещо, което не е наред. Основният канал, през който си търся работа, (б)е сайтът jobs.bg. Не заради нещо, а защото се (б)е доказал във времето като надежден партньор за тази цел. Вече обаче не е. Тази компания, освен спама, който генерира заради несъществуващата бизнес социална мрежа one.bg, прави всичко възможно да изгуби доверието на потребителите си.Една лека промяна в начина им на работа обаче отрязва огромна част от търсещите работа от възможността да я намерят. При това тази промяна е направена с цел облаги на jobs.bg, съвсем умишлено и целенасочено.От 8 декември 2011 година компанията промени общите си условия и нанесе няколко сериозни промени в начина си на работа. Разбира се, пропусна да информира по удачен начин работодателите, ,,защото са твърде много
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!Първо - има много, ама много обяви, които препращат към сайта на работодателя. Второ - дори и да кандидатстваш през jobs.bg ако работодателят е сериозен няма ли да си влезе в профила и да види все пак има ли кандидати, няма ли?Проблемът е, ча за много от позициите обявите се пускат фиктивно и вече си имат човек за позицията.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!Второ - дори и да кандидатстваш през jobs.bg ако работодателят е сериозен няма ли да си влезе в профила и да види все пак има ли кандидати, няма ли?
              Работодателя може да е сериозен, но на секретарката, която е натоварена със задачата може да не ѝ дреме на оная работа.Знам от опит.

Коментар

Immortal написа:
                Работодателя може да е сериозен, но на секретарката, която е натоварена със задачата може да не ѝ дреме на оная работа.
                Да знаеш, че ако кажеш "секретарка" на служител от женски пол от отдел "Човешки ресурси" (ейчарка на жаргон), много ще ти се обиди :D
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Immortal написа:
                  style34 написа:
                  ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!Второ - дори и да кандидатстваш през jobs.bg ако работодателят е сериозен няма ли да си влезе в профила и да види все пак има ли кандидати, няма ли?
                  Работодателя може да е сериозен, но на секретарката, която е натоварена със задачата може да не ѝ дреме на оная работа.Знам от опит.
                  В този случай jobs.bg няма вина обаче. Дори и мейл да се изпраща, то той ще е до същата заспала секретарка.Частен сайт, с общи условия. На който не му харесва не го ползва. Нямам нищо общо с този сайт. Просто статията издиша откъм аргументи и написана на доста ниско ниво.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

работа

Проблема идва първо от работодателите Те незнаят какви хора им трябват в повечето случай за една чистачка са търсили какви ли не изисквания а пали несе знае колко ще са или барман в малко квартално заведение 20 места са търсили дипмола за англииски и ТОХ и какво ли не още За мияч на коли образование и стаж поне 1 2 години Изисквания големи а условия и пари малко Това с дайте си автобиография и ние ще ви се обадим не говори много добре за работотатела Така ми казаха преди време в една фирма където търсеха ключар и какво трябваше да напиша Бях в Италия и съм голям специалист на отваряне на коли и апартаменти / демек съм крал /Та тук няма училище или курсове легални и още такива недомишслици
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: работа

kluchar написа:
                      Проблема идва първо от работодателите Те незнаят какви хора им трябват в повечето случай за една чистачка са търсили какви ли не изисквания а пали несе знае колко ще са или барман в малко квартално заведение 20 места са търсили дипмола за англииски и ТОХ и какво ли не още За мияч на коли образование и стаж поне 1 2 години Изисквания големи а условия и пари малко Това с дайте си автобиография и ние ще ви се обадим не говори много добре за работотатела Така ми казаха преди време в една фирма където търсеха ключар и какво трябваше да напиша Бях в Италия и съм голям специалист на отваряне на коли и апартаменти / демек съм крал /Та тук няма училище или курсове легални и още такива недомишслици
                      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Нещо не се получи поста. Ключар, твоята е рискова професия, обикновено е високо платена, ако си майстор. Ако си майстор, ще имаш "тъмни" приятели. Знаеш за какво говоря. Бъди жив и здрав.
                        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

работа

Колега търси човек за работа в ателие половината /мастори/ където са идвали били пияници Ако е ключар няма да ходи да работи за други сам е си намира работа и ще има ателие Работотдателите търсат работници да разбират от всичкои да рабятат нонстоп това е проблема
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

След 17 неуспешни интервюта за работа, започнах да се съмнявам в късметлийския си анцунг....хахаха
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                            X