Колеги приятел ми подари DSC PC 585 , но не мога да се оправя с нея. Дали някои не би ударил едно рамо за проверка дали работи и за настройката аз ще си изпълня окабеляването. Стигнах до нулиране на главния код, вече е 1234 вързах повечето неща но свети System и постоянно щракат релета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои да удари едно рамо за настройка на централа на DSC
Collapse
X
-
централа
От описанието не се ли разбира нещо повече http://www.manualslib.com/manual/403...sic-Pc585.html
-
Да беше в Бургас да ти помогна , ама така.... Това, което те инттересува е дадено на 17-23 страница от описанието което е посочил ключаря. След входа в сервизното меню (влиза се със звезда 8 сервизен код) , се въвежда номера на секцията за параметъра който те интересува и после въвеждаш данните (стойностите). Излиза се с диез от менюто. Сервизния код би трябвало да е 0585,или 5555Едит: System-а свети при наличие на проблем - аларма в паметта, липса на едно от двете захранвания - акумулаторното или мрежовото.
Коментар
-
ogi28b написа:Темата има ли нещо с автомобилите?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
rosenmvr написа:Точно такъв резистор свободен нямам , свързал съм 3 датчика за движение на зони 2-4 в които си има резистори и един магнитен на зона 1 без нищо.Централата има изход от 4 пина и поше Si 1234 SO има го на страница 4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар