Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разрешително за огнестрелно оръжие?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разрешително за огнестрелно оръжие?

Здравейте. Колко би ми излязла цялата делегация да извадя разрешително за огнестрелно оръжие? Без касата. Да си взема разрешителното, оръжието и документите...? Един ме оборва че е хиляди. Над 2 хиляди дори.Аз знам, че може и да не те одобрят за това нещо, но ми са нужни цифрите в пари.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Определено е над 2 хиляди за да си напълно легален... ако говорим за бойно оръжие, защото не си посочил. Отделно от това ще ти трябват и стабилни връзки, най-малко за пистолет.Иначе за газово - отиваш в магазина и си купуваш, след това само го регистрираш в полицията.

Коментар

То нали първо отиваш за разрешително за бойно оръжие, курсове, психо и т.н., и когато получиш разрешителното за бойно оръжие, тогава вече имаш право да си купуваш такова и т.н., нали така?Аз говоря за разрешителното да имаш право на такова оръжие. Онова дето да ти седи оръжието в касата, не да си го носиш със себе си.
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

както колегите казаха за психо курсове и тн после та питат за какво точно ти е това и с каква цел ще го ползваш и от там каса ( която да е скрита да е хваната неподвижно )ще разговарят със съседи що за човек си на няколко години подновяваш всичко ,кварталния ще ти прави проверки когато си иска ( начин на съхранение, брой патрони в срок ли са какви са ) ако толкова много даржиш да знаеш за цена утре ще ти кажа , ама не е толкова лесно колкото си мислиш
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

http://tinyurl.com/obamml2 плюс 250лв. за курс и оттам нагоре за пушкалото,касата и консумативите.Успех
          Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

И освен проверка от кварталните имаш проверка и от разни служби,дали касата ти е в ред,изчистено ли ти е оръжието,имаш определен брой патрони полагащи се на годината:Поне за снайпер знам,че има определен брой,за пистолет и др. не мога да кажа.Общо взето,скъпо,многоооо скъпо хоби свързано с много простотия и пари ... И в един момент ще ти писне.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
              Общо взето,скъпо,многоооо скъпо хоби свързано с много простотия и пари ... И в един момент ще ти писне.
              Самата истина, особенно това че ще ти писне. И ако все пак решиш да си трошиш главата те съветвам да започнеш с нещо малокалибрено, примерно Марго или Мускито, така поне ще намалиш до минимум възможноста да направиш някой глупост без да искаш.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Няма значение разправиите. Искам просто цената за разрешително за съхранение на бойно оръжие! Не включвам касата и оръжието към цената. И след това ако може и цената за разрешението за притежаване на такова, демек да си го държиш на кръста. Искам цените просто за тия 2-те неща, ако е възможно. Общата сума от банки, такси, психо и т.н., за това разрешително ме интересува. Нищо друго.
                Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

А бе човека си е решил да си слага главата в торбата /дано си изпили мушката, че много убивала/ и това е, не го разубеждавайте.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Манете главата ми. Не се знае дали ще правя нещо. Доста от въпросите са просто информативни, за да съм запознат. Да питам друго. За ловна пушка разрешителното все толкова пари ли е или е повече?
                    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Повече ще да е.Ако си търсиш хоби пробвай риболов много по-тънко е... пък и няма такава хамалогия с преходи хаха.

Коментар

Тоя па колега ме уби със снайпера. Колега ти наистина ли смяташ, че някой ще ти разреши да си купиш снайпер? Без значение колко са ти дебели връзките?

Коментар

////Punto//// написа:
                          Тоя па колега ме уби със снайпера. Колега ти наистина ли смяташ, че някой ще ти разреши да си купиш снайпер? Без значение колко са ти дебели връзките?
                          Еми виж ся,тва го знам от човек,който има снайпер,как го е взел с връзки или пари не знам,има го.Обаче луди пари му отиват на година.В специална каса се държи,има определени брой стрелби през годината и още куп глупости.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                            ////Punto//// написа:
                            Еми виж ся,тва го знам от човек,който има снайпер,как го е взел с връзки или пари не знам,има го.Обаче луди пари му отиват на година.В специална каса се държи,има определени брой стрелби през годината и още куп глупости.
                            E че то с оръжието не е ли според ВОС-а. Кой с автомат, кой с картечница, кой с пистолет. Какви други разрешителни, във военната книжка си пише с какво оръжие.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Я да питам на кое викате "снайпер"? Въобще наясно ли сте колко струва една качествена оптика?За ловна карабина се вади разрешително за подборен острел и куп други документи.Процедура за издаване на разрешително
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X