Този петък 13-ти е ужасяващ за суеверните, смята германски професор.Причината е не само във факта, че е петък, 13-ти, а и заради поредицата от числа в датата 13.10.2006, които когато се съберат, също дават числото 13 (1+3+1+2+6=13).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петък 13-ти...
Collapse
X
-
sascoЕтикети: –
-
Re: Петък 13-ти...
sasco написа:Този петък 13-ти е ужасяващ за суеверните, смята германски професор.Причината е не само във факта, че е петък, 13-ти, а и заради поредицата от числа в датата 13.10.2006, които когато се съберат, също дават числото 13 (1+3+1+2+6=13).FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
Историята за петък 13 е много интересна .......Не си спомням точно ,но някакви маи предшественици на днешните масони били избити в петък 13 и запоради тази причина дни като днешния са запомнени като "лоши".Иначе за мен петък 13-ти си е ден като ден.Даже хубав ден защото знам че утре е събота...FIAT Punto ELX 1.2 75
Коментар
-
На мене вчера ми се срути банковата система, не се беше случвало сигурно от 3 години. За сметка на това колегата ми най накрая попадна на мечтаното от него пежо 406, което компенсира създадените ядове.. абе странен ден...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
sasco
На мен нищо не ми се случи....освен ако броя това,че колата ми нещо се прееба и неще да бачка на бензин....на 3 цил. работи,ама на газ е пушка....ще пусна тема за това де...
Коментар
-
Това за суеверията са глупости!Ааа мина ми черна котка път,варзах си червено конче,разни зодиаци(най-вече предсказанията е модно да са правени от гейчета-пфу!).Дори и да има малко истина според тях в звездите на които те вярват тези техни техники на "предсказване" са разработени преди стотици(ако не и хиляди) години-а оттогава звездната карта се е променила n пътиЖивота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар