Здравейте колеги не знам дали темата е за тука но ако не кажете за къде и ще я напиша там!Но ме интересува някой вече пробвал ли ги е и дали имате някакви отзиви от горивото?Благодаря за вниманието
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Бензиностанци Газпром?
Collapse
X
-
u_bo
Дизела не ми хареса. Единия път като заредих беше по-зле от на Лукойл и ОМВ дизела.Може би защото още са в преходен период и не са си чистили резервоарите ...Освен това таблото им с ’отстъпките’ е МНОГО подвеждащо - "до 9 ст. отстъпка" - да ама ако заредиш за над 60 ли 80 ли лв. беше -- подвеждаща реклама отвсякъде.
-
u_bo написа:Дизела не ми хареса. Единия път като заредих беше по-зле от на Лукойл и ОМВ дизела.Може би защото още са в преходен период и не са си чистили резервоарите ...ОСвен това таблото им с ’отстъпките’ е МНОГО подвеждащо - "до 9 ст. отстъпка" - да ама ако заредищ за над 60 ли 80 ли лв. беше -- подвеждаща реклама отвсякъде.
Коментар
-
Аз веднъж зареждах от Газпром ( при нас се водят НИС с МОЛ някаква сръбкиня - Радина ....ович отговаряща за съответния регион на Газпром). Доволен съм, ноот Петрол съм по-доволен от, както имат Про форс.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
В София на Долни Богров бензина е супер,Фифа върви като луда.Веднъж заредих на Горублянско ханче и беше зле.Доставка ли лоша е знам,но определено беше зле.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
bubachko
-
ntodorov написа:Аз веднъж зареждах от Газпром ( при нас се водят НИС с МОЛ някаква сръбкиня - Радина ....ович отговаряща за съответния регион на Газпром).Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Още е рано за категорични мнени, защото още изпразват количествата и сменят нещата по новозакупените станции. Където са техни горива са добри за момента. На Карловско шосе сипвах няколко пъти нафта и буса върви чувствително по-добре. Нека завършат обновяванията и тогава ще можем реално да преценим. Дано останат по-добри от болшинството.....2006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!
Коментар
-
flippy89 написа:Зареждам газ и бензин от Газпром и съм доволен. Преди време слагах от ОМВ и колата харчеше с литър отгоре.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Доволен съм от газта им. В Бургас Еко ми е на другият край на гради и ползвам Газпром от близо шест месеца. Не съм имал проблеми със вървеж и разход над нормалният. Последното ми засичане беше Бургас -Ст.загора по магистралата със 130-140км в час и малко градско (20-30км) из Ст.загора.Общо 200км със 19л. газ.Колата е Мареа Уикенд 1,8 с ГИ АГ Зенит.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар