Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Бензиностанци Газпром?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за Бензиностанци Газпром?

Здравейте колеги не знам дали темата е за тука но ако не кажете за къде и ще я напиша там!Но ме интересува някой вече пробвал ли ги е и дали имате някакви отзиви от горивото?Благодаря за вниманието

Дизела не ми хареса. Единия път като заредих беше по-зле от на Лукойл и ОМВ дизела.Може би защото още са в преходен период и не са си чистили резервоарите ...Освен това таблото им с ’отстъпките’ е МНОГО подвеждащо - "до 9 ст. отстъпка" - да ама ако заредиш за над 60 ли 80 ли лв. беше -- подвеждаща реклама отвсякъде.

Коментар

u_bo написа:
      Дизела не ми хареса. Единия път като заредих беше по-зле от на Лукойл и ОМВ дизела.Може би защото още са в преходен период и не са си чистили резервоарите ...ОСвен това таблото им с ’отстъпките’ е МНОГО подвеждащо - "до 9 ст. отстъпка" - да ама ако заредищ за над 60 ли 80 ли лв. беше -- подвеждаща реклама отвсякъде.
      Благодаря

Коментар

Аз веднъж зареждах от Газпром ( при нас се водят НИС с МОЛ някаква сръбкиня - Радина ....ович отговаряща за съответния регион на Газпром). Доволен съм, ноот Петрол съм по-доволен от, както имат Про форс.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

В София на Долни Богров бензина е супер,Фифа върви като луда.Веднъж заредих на Горублянско ханче и беше зле.Доставка ли лоша е знам,но определено беше зле.
          EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
          EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
          FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Някой нещо за газта?

Коментар

ntodorov написа:
              Аз веднъж зареждах от Газпром ( при нас се водят НИС с МОЛ някаква сръбкиня - Радина ....ович отговаряща за съответния регион на Газпром).
              Нормално е МОЛ да е сръбкиня, все пак са сръбска компания, която е дъщерно дружество на Газпром/Газпром Нефт. http://en.wikipedia.org/wiki/Naftna_..._Srbije:arrow: http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...tancii,145027/ НИС Петрол http://www.nis.rs/
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Още е рано за категорични мнени, защото още изпразват количествата и сменят нещата по новозакупените станции. Където са техни горива са добри за момента. На Карловско шосе сипвах няколко пъти нафта и буса върви чувствително по-добре. Нека завършат обновяванията и тогава ще можем реално да преценим. Дано останат по-добри от болшинството.....
                2006 Fiat Croma 1.9JTD MJet 8V 120hp - приказна беше!
                2006 Fiat Ulysse 2.2JTD 128hp ....
                2008 Lancia Delta 1.6 Mjet 120hp!

Коментар

Аз лично съм пробвал само газта ( пропан-бутана) и съм много доволен. Колкото и пъти да съм сипвал, колата се държи много добре. Доколкото имам информация, внасят горивата си от Сърбия. Жалко, че няма повече бензиностанции в София. Зареждал съм на обектите им в Смолян, В. Търново и на Е79.

Коментар

Информативно - на безниностанцията им на Цариградско, тази седмица има промоция за дизел и бензин - отстъпка от 0.21 ст./л, с картата за отстъпка. Правят промоцията, заради ремонта на булеварда и според мен поне си заслужава.

Коментар

Аз също зареждам на Газпром в Ст. Загора и съм много доволен от дизела.
                      Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                      Chevrolet Aveo

Коментар

Зареждам газ и бензин от Газпром и съм доволен. Преди време слагах от ОМВ и колата харчеше с литър отгоре.
                        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
                          Зареждам газ и бензин от Газпром и съм доволен. Преди време слагах от ОМВ и колата харчеше с литър отгоре.
                          Кога е това преди - зимата ли?
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Карам доста с газ от Газпром. Доволен съм от пробега с едно зареждане.Магазините към бензиностанциите са на доста по-поносими цени от ОМВ например. Има приятни промоции - кафе с фреш/кексче/баничка или не знам си какво. И кафето е добро, винаги капсули.

Коментар

Доволен съм от газта им. В Бургас Еко ми е на другият край на гради и ползвам Газпром от близо шест месеца. Не съм имал проблеми със вървеж и разход над нормалният. Последното ми засичане беше Бургас -Ст.загора по магистралата със 130-140км в час и малко градско (20-30км) из Ст.загора.Общо 200км със 19л. газ.Колата е Мареа Уикенд 1,8 с ГИ АГ Зенит.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X