Ей пиратии Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Първо гледам размера От него зависи какво качество ще сваля, но най-често 720p. Ако е до 15 GB - 1080p.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Филми с какво качество на картината сваляте предимно?
Collapse
X
-
Основно свалям AVI(DivX),Поради това ,че ги гледам основно на таблета в колата.В къщи много рядко мога да гледам филм,но ако реша и си заслужава ,тогава може да се търси и по-високо качество.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
С такова качество, с каквото е решил автора или собственика на правата да ми предостави безплатно.Последната поредица, която свалих е с HD качество.П.П.: Ама как "свалянето" на филми не е "пиратско", а свалянето на "регистриран" софтуер е "пиратско"? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Кой е казал, че свалянето на филми не е пиратско и въобще какво общо има пиратстването с темата? Напротив - свалянето на филми без да се заплати за правата им е пиратско, не е законно и всеки който получава и предоставя такова "съдържание" следва да си носи отговорност. В тази тема нито има линкове към пиратски сайтове, нито подстрекавам към такова нито питам или търся линкове към пиратски сайтове. Интересува ме само какво е предпочитаното качество (vital, това е идеята на темата - искам да разбера какво е предпочитаното качество за гледане на филми), а това кой как се снабдява - не е мой проблем. Нито се снабдява чрез мен, нито форумът помага по някакъв начин чрез тази тема. Който предоставя пиратско "съдържание" - си носи отговорност. Като цяло не разбрах какво целиш с този въпрос, затова го приемам като шега не на място. Моля всеки, който пише по темата, да не се отклонява с такива въпроси, чийто отговори са ясни за всички. Или може би като сте избягали от България, вече българските продукти и трудът на българите за вас стават чуждестранни и подлежат на пиратстване? Доколкото зависи от мен, докато съм модератор в този форум - всяка подобна тема, в която се търси пиратско копие на БЪЛГАРСКИ продукт, ще бъде незабавно изтривана или заключена. Не-българските - въобще не ме вълнуват, така както за нашите продукти не им дреме по другите страни и пускат пиратски копия. Считам мнението ти като коментар върху модераторка намеса в друга тема. Моля, не го прави по този начин: "П.П. ала-бала, дрън-дрън..."! Ако нещо не ти харесва -> раздел "За форума".
Коментар
-
ogi28b написа:Интересува ме само какво е предпочитаното качество (vital, това е идеята на темата - искам да разбера какво е предпочитаното качество за гледане на филми), а това кой как се снабдява - не е мой проблем. Нито се снабдява чрез мен, нито форумът помага по някакъв начин чрез тази тема. Който предоставя пиратско "съдържание" - си носи отговорност.ogi28b написа:Или може би като сте избягали от България, вече българските продукти и трудът на българите за вас стават чуждестранни и подлежат на пиратстване?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз и на 1080п телевизор не виждам голяма разлика между качествен 720п рип и 1080п. Иначе анкетата лесно може да се направи с всеки касов филм в Замунда и като му видиш свалянията в съответния формат и резолюция.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар