Абе стига с това "по-пряко",по-пряко е през Словения с има няма 100км.Иначе от Мюнхен до София са около 1400км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пътуване до Германия
Collapse
X
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Варианта през Словения включва и над 300км (мисля беше) през Хърватска - няма по-голяма скука за мен.На Белград е пуснато околовръстното, и като се връщаш (ако минаваш през Унгария, Нови Сад, Белград) е по вероятно да се качиш на него от колкото да минеш през центъра на Белград. Излиза точно на путарината преди магистралата за Ниш. Последните 5-10 км още не бяха разширени (май месец това).Аз лично, на отиване бих минал през центъра на Белград (особено ако не е в час пик).F31 BMW 320d
Коментар
-
пътуване до Германия
Към пътуващият ( евентуално ) колега : Като влезеш в Белград те очакват пътни развръзки , и ако решиш да пердашиш през Хърватия ( и на мен повече ми харесва да я наричам Хърватска , но МВнР е приело варианта преди скобите ) не се надявай да намериш табели ,,Загреб ’’. Пътят към границата е означен с табела ,,Шид’’ .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
пътуване до Германия
За Словения не споря - от миналата година не съм минавал с автомобил посока Италия ( Удине или Триесте ) .По въпросът с означенията си оставам на същото мнение , т.е. да се търси табела ,, Шид ’’ , ако се пътува към Хърватия.И към колегата с икономичният турбодизел : Какво е това околовръстно на Белград ?Идвайки от Загреб миналата година ( пък и преди това ) си спомням , че на автомагистралата на запад от Белград има путарина , на която се заплаща преходът от хърватската граница ( Баяково ) , след това се преминава по същия път , но не се плаща докато стигнеш първата путарина на изток от Белград където си вземаш картонче и вдигаш пушек към Татковината свидна.Пишеш може би за някое околовръстно откъм Маджарско ( Унгария ) ли ?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Re: пътуване до Германия
Румен_Хинчев написа:За Словения не споря - от миналата година не съм минавал с автомобил посока Италия ( Удине или Триесте ) .По въпросът с означенията си оставам на същото мнение , т.е. да се търси табела ,, Шид ’’ , ако се пътува към Хърватия.И към колегата с икономичният турбодизел : Какво е това околовръстно на Белград ?Идвайки от Загреб миналата година ( пък и преди това ) си спомням , че на автомагистралата на запад от Белград има путарина , на която се заплаща преходът от хърватската граница ( Баяково ) , след това се преминава по същия път , но не се плаща докато стигнеш първата путарина на изток от Белград където си вземаш картонче и вдигаш пушек към Татковината свидна.Пишеш може би за някое околовръстно откъм Маджарско ( Унгария ) ли ?F31 BMW 320d
Коментар
-
Re: пътуване до Германия
Тurbodieselcomby написа:Румен_Хинчев написа:За Словения не споря - от миналата година не съм минавал с автомобил посока Италия ( Удине или Триесте ) .По въпросът с означенията си оставам на същото мнение , т.е. да се търси табела ,, Шид ’’ , ако се пътува към Хърватия.И към колегата с икономичният турбодизел : Какво е това околовръстно на Белград ?Идвайки от Загреб миналата година ( пък и преди това ) си спомням , че на автомагистралата на запад от Белград има путарина , на която се заплаща преходът от хърватската граница ( Баяково ) , след това се преминава по същия път , но не се плаща докато стигнеш първата путарина на изток от Белград където си вземаш картонче и вдигаш пушек към Татковината свидна.Пишеш може би за някое околовръстно откъм Маджарско ( Унгария ) ли ?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
S_BANKOV написа:А съвети как да стигна до Любек, горе на датската граница е? Ще пътувам от Русе.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар