Колеги, на 23.07.13 ще ми се наложи кратко, но важно пътуване да София.Молбата ми е, да ме насочите към удобно място за паркиране в близост до ул.Козяк 16.Удобно ще рече да не се налага да си прибирам колата от наказателен паркинг или да ремонтирам гуми, защото съм спрял на "нечие място".Платен паркинг е добра алтернатива.Моля да се има предвид, че сме с инвалиден стол в групата и разстоянията, изминати пеш, не трябва да са големи!Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към колегите от София
Collapse
X
-
точно в този район за платен паркинг не се сещам, там паркирането е забранено а и на практика невъзможно, мисля че самото посолство имаше някакъв паркинг но дали е допустим за посетители не мога да ти отговоря. Варианта за който се сещам е оставиш пасажерите там и да паркираш някъде пред блок 17, като там паркират по цялата гората по Вапцаров там където се събира с Козяк. Пеш е около 3 минути. Болница Лозенец също трябва да има паркинг. Другия най близък варинт за платен паркиг е централата на Петрол на светофара на Вапцаров и Черни връх. Паркинга пред Кемпински също е вариант но е по далече.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Почти съм сигурен, че паркинга на Петрол е само за техни служители, а този зад завод Витоша работи. Друг вариант - веднага след Петрол, посока центъра, първия блок вдясно. Почти винаги има местенце. Има после малко вървене, но няма по-близко май.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Паркинг платен има на кръстовището на Козяк с Джеймс Баучер - до Хепи. Солен е обаче - 3 лв/час.Около него се паркира безплатно и НИКОГА не съм виждал паяк - то не е и забранено.Колата ми по цял ден е стояла там от февруари насам.Безплатно се паркира и по бул.Джеймс Баучер в този район.Говорим за разстояние от 280 м от указаното място.КАРТАт.А - Козяк 16т.В - място за паркиранеП.С. - Като сте с инвалиден стол (сега прочетох) - спираш някъде близо до посолството, сваляш останалите заедно със стола, и закарваш колата сам до мястото за паркиране. После по обратния път.Второ място за паркиране - буферния паркинг на метрото. Там е евтино. 1 лв на час, ако не пътуваш с метрото.Намира се тук. (зелената стрелка).
Коментар
-
И аз подкрепям за паркинга на метрото. Че в Лозенец не обичат много "селяни" и по добре така че не е ясно кой може да ти се ядоса, че и без това там паркирането в района е много зор работа.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Е това последното пък изобщо не е вярно. Моята кола е с регистрация У, всичките коли на фирмата са с регистрация В, никога не сме имали какъвто и да е проблем,Ако пристигнете преди 8 часа, в района зад Хепи (първото място, което посочих) има предостатъчно места за паркиране безплатно. След 8 местата се заемат от работещите в офидите наоколо, но пак се намира място, макар и по-трудно.Жалко, че не съм там сега, да го посрещна Андро.
Коментар
-
Immortal написа:Е това последното пък изобщо не е вярно. Моята кола е с регистрация У, всичките коли на фирмата са с регистрация В, никога не сме имали какъвто и да е проблем,Ако пристигнете преди 8 часа, в района зад Хепи (първото място, което посочих) има предостатъчно места за паркиране безплатно. След 8 местата се заемат от работещите в офидите наоколо, но пак се намира място, макар и по-трудно.Жалко, че не съм там сега, да го посрещна Андро.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
По проф. д-р Желязко Христов от лявата страна винаги има паркирали коли и не съм виждал още да вдигат с паяк.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Лично аз преди месец бях паркирал на ул. Козяк, точно след пресечката с Елин връх, вдясно.Никакви проблеми.В триъгълника между Козяк и д-р Желязко Христов също е паркинг, неофициален, ама явно заради сенките беше натъпкано.Места имаше много за паркиране и по самата Козяк, преди да се стигне до посолството - не повече от 200-300 метра вървене - пред последните блокове.Аз като ходих беше сутринта на 6.06 и имаше места доволно.Предполагам в края на юни ще е съвсем спокойно - все пак софиянци ще са си по родните местаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар