Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой ползва ли Android Mini PC за ТВ с HDMI

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой ползва ли Android Mini PC за ТВ с HDMI

От известно време обмислям покупката на таквози чудо, не че много ми прябва ама пуста краста...И като гледам и цените какви са:http://www.focalprice.com/EH0191B/au...rrency=EURЗа под 100лв превръщаш телевизора си в таблето-компютър....Въпроса е каква е функционалността на това чудо, има ли полза от него или само още едно нещо, което си купуваш, ръчкаш няколко дни и после забравяш!Споделете менения!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Това е скъпо. В DX има по-евтиниИ аз от много време му се каня.Я виж това:http://dx.com/p/reko-mk803-android-4...191193Също така ти трябват безжична мишка и клавиатура, имаше и комплекти в DX-a.Функционалността му е като на таблет с андроид, ама с по голям дисплей Ако имаше такива с Windows...
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Е, ся, скъпо - не виждаш ли че е двуядрен процесор с 8гб, а разликата е 12 долара....Много добре знам за какво може да се ползва и как. Гледал съм и комплекти мишки и клавиатури и т.н. Затова казвам че за стотина лева ( с включени аксесоари )...Въпроса е някой дали ползва!И наистина има ли полза, при положение че в къщи има 2 лаптопа, таблет, PS2, PSP и 3 броя смартфона - 1 айфон и 2 андроида... Както казва жена ми - само дето къщата не ходи и говори...

Коментар

Може да разгледаш и това... има и видео ревю на сайта: http://privileg.bg/bg/shop/details/1...ni-pc.htmlТо и жигулата е 4-цилиндрова ама нали.. не гледай много, че е двуядрен..
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
          То и жигулата е 4-цилиндрова ама нали.. не гледай много, че е двуядрен..
          Значи викаш двуядрен не е много по добре от едноядрен?И 8гб не е много повече от 4гб? Знам че са под въпрос параметрите малко, но все си мисля че за малко пари отгоре(12$ = 20лв има няма ) е по добре.

Коментар

Това дето съм ти го показал пише че е с 4 ядра - Quad Core Mali 400 Единствено паметта му е с 4Г по-малко, ама за 20 лв си вземаш една 16ГБ карта/флашка и нямаш проблеми.Виж и на t-mart.com какви има, понеже мога да ти дам един код за 5% отстъпка от там Дали имаш полза от телевизор/компютър с андроид ти си прецени, аз няма как да ти кажа
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И аз отдавна му се точа на едно такова, ама до сега не съм намерил никой познат да каже как е в действителност. На по - яките дори рекламират, че и игрите вървели нормално.

Коментар

Аз ползвам такова но моето е слабо уж процесор 1гх а е 800мх слабо върви нета на него сравнение със таблета ама става да си гледам филми или да чета по форуми. Взех си го защото лаптопа умря.
                Обичам си работата.

Коментар

Yavor написа:
                  Е, ся, скъпо - не виждаш ли че е двуядрен процесор с 8гб, а разликата е 12 долара....Много добре знам за какво може да се ползва и как. Гледал съм и комплекти мишки и клавиатури и т.н. Затова казвам че за стотина лева ( с включени аксесоари )...Въпроса е някой дали ползва!И наистина има ли полза, при положение че в къщи има 2 лаптопа, таблет, PS2, PSP и 3 броя смартфона - 1 айфон и 2 андроида... Както казва жена ми - само дето къщата не ходи и говори...
                  Имам такова. Удобството му за телевизора е, че за по-малко от 100лв. телевизора става смарт. Аз ползвам моето (едноядрено, че е на година вече) с безжична мишка. Гледам филми, ровя в нета и прочие малки гъдели. Скайпа ми върви там. А и ... 37" монитор си е екстра.П.П. Мали 400МП е видеопроцесора.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Зарибих се, но ще си търся с 2гб рам и 4глав змей.Всичко под това на мен ми идва бавно
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Зарибих се, но ще си търся с 2гб рам и 4глав змей.Всичко под това на мен ми идва бавно
                      После да не кажеш че аз съм виновен... Женшене, благодаря за мнението!

Коментар

Ех, супер зарибявка и аз съм зарибен.Емо -> http://dx.com/p/ditter-v16-quad-core...i-black-223540 :D
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Не ми става съвсем ясно, това всъщност е като таблет без екран или е нещо по-различно?

Коментар

Нека го наречем мини компютърче с андроид, но и таблет без екран става
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Абе каквото и да го наричаме, яка глезотия си е... Почнах да се плаща колко народ се зариби, после да не ме преследвате да ме биете, че съм пуснал темата Това последното е екстра - 100лв е то самото + нещо да го управлява:Клавиатура с тъчпад: http://dx.com/p/measy-rc12-2-4ghz-wi...a-144875Или еър-мишка : http://dx.com/p/measy-rc11-2-4ghz-wi...a-144871Има още поне 100 варианта, ама все са 20 и някой долар... Ако продължавам боя ми е сигурен, особено от моята половинка

Коментар

Working...
                              X