Crash73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стилян напуска националния!!! :((
Collapse
X
-
The_Wicker_Man написа:И кво искаш да кажеш. Че за всичко са виновни футболистите? Да ама не. Нима ще отречеш, че и в момента има талантливи футболисти. Дори и сега прохождащи те пак имат качества. Да вземем Генков, да вземем Домовчийски, Коприваров, Огнянов, Миланов и т.н. И тва са прохождащи. Нима ще отречеш, че има добри футболисти и от средното поколение. Тях няма смисъл да ги коментирам. Дори един Боримиров. На 37 години е един от най добрите в Левски. И се раздава повече от младите. Може да е изгубил от бързината си но опита му е безценен. Както щеше да помогне и М. Христов ако не се беше контузил. Тва са такива черноработници, каквито в момента няма.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Да бе, на мене ми е пределно ясно, че няма човек в нашата страна който да не е специалист на тема футбол. Ти или алтав или не знам. Ми всичките тия дето ти ги изброих, най възрастния е 22-23 годишен. Тепърва ще се отракат. Бербатов спомняш ли си го като играеше в цска ? Същия беше. Само да не припомням един мач е Левски в който направиха левски шампион благодарение на десетките пропуски на Бербатов. Така че кой колко е прпускал и кво е вкарал не е на дневен ред. То ако не се пропускаше нито едно положение футбола нямаше да е толкоз интересен
Коментар
-
... без да те познавам веднага ти казвам от кой отбор си. Стига с тия клубни пристрастия бе. Тва е НАЦИОНАЛЕН отбор. Да Стоичков беше голям футболист, ама е тъп като гъз. Нищо не става вече от него. И дъска за кочина не става, щото ще настинат прасетата. Ебати само на какъв пост му е проходилката на Стоичков. Да гласуваха доверие и на Мъри на отговорен пост. Първата година мъка, обаче сега бере плодовете с 2 ръце. А Стоичков колко трябва да го чакаме да берем плодовете ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар