Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стилян напуска националния!!! :((

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стилян напуска националния!!! :((

http://www.focus-sport.net/?do=h98ми незнам какво го е накарало да се реши така внезапно на тая стъпка,но ще липсва на националния ни отбор много!!!не случайно беше капитан 3 години! сега ще се представяме още по-зле май,а?

Бълг.нац.отбор

За съжаление Стоичков, макар че беше много добър футболист не става за треньор, а амбициите му ще разсипят изграденото до сега!!! Как може да е треньор на националния, при условие , че не се е доказал на клубно ниво Очаквам в най-скоро време и още някой да се откаже, но дано не се окажа прав Кога ли Стоичков, ще се убеди сам, че не става.........
    Истината е някъде там!

Коментар

Честно казано за хора, като мен, които не се интересуват от футбол тази информация е излишна.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А бе заеби,... както казват по нашия край "утре говедара нема да изкара"!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Надявам се да промени решението си! Искренно!... И все пак хората са казали....Незаменими няма!

Коментар

Мисля даже че Бербатов се бави!И той да пали!

Коментар

не Е Добре

Днес четох някъде че се отказва защото стойчков казал че не се раздава за националния и Петров нарекъл Стойчков двуличник или нещо от сорта.Лично моето мнение е че стенли е нужен на националния.ЗА Бербатов нищо чудно последните два мача изобщо не играха с него което и аз да бях и на мен нямаше да ми хареса.Ицата колегата е прав че беше голям футболист но като треньор не става аз мисля че всичко върши Херо а Ицата само ги надъхва
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

честно казано никва полза от Стилян.........пък за Стоичков да не говорим,показа колко зле може да бъде като треньор.....жалко,че с това ще го запомнят хората

Коментар

[quote:7bbc92d8ca]Стилиян: Стоичков не ме обича от години17.10.2006 19:06"Ей, пияницо, тичай бе!" Така се обърнал националният селекционер Христо Стоичков към Здравко Лазаров-Електричката по време на мача срещу Люксембург миналия четвъртък.Признанието е на бившия капитан Стилиян Петров, който ден след победата с 1:0 над тима от Великото херцогство обяви със специална декларация до българските медии, че се отказва от националния отбор. Стенли категорично заяви пред цяла България и пред цял свят, че няма да се върне в отбора, докато треньор е Христо Стоичков.Моментите, които са предизвикали Стилиян да вземе това решение, халфът на Астън Вила разкрива в интервю пред българското издание на "Дон Балон". Предлагаме ви част от него.- В медиите се писа, че си казал на Стоичков
                  Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                  Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                  Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

За мен истината е 100% такава каквато я казва С. Петров. Стоичков може да е бил гениален футболист, но за треньор .. не. Дето се казва от всяко дърво свирка не става. От Стоичков като треньор нищо не става. Бърка съставите. Струва ми се че играят и мениджърски интереси. Освен това се вживява и като дикататор. Да той е тренера ама, все пак с хора работиш, не с животни. За тия негови постъпки хората са казали следното. "Дай на простака власт и му гледай сеира ..."

Коментар

Истината е ,че Стоичков не може да проумее ,че футболистите толкова си могат ! нито са за европейско ,нито са за световно ,нито ще има 2-ри Соичков ,Балъков или ЛЕчков !!!Всички искат да има нова 94-та година ама НЕ .Отбор се гради поне 3-4 години .
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

И кво искаш да кажеш. Че за всичко са виновни футболистите? Да ама не. Нима ще отречеш, че и в момента има талантливи футболисти. Дори и сега прохождащи те пак имат качества. Да вземем Генков, да вземем Домовчийски, Коприваров, Огнянов, Миланов и т.н. И тва са прохождащи. Нима ще отречеш, че има добри футболисти и от средното поколение. Тях няма смисъл да ги коментирам. Дори един Боримиров. На 37 години е един от най добрите в Левски. И се раздава повече от младите. Може да е изгубил от бързината си но опита му е безценен. Както щеше да помогне и М. Христов ако не се беше контузил. Тва са такива черноработници, каквито в момента няма.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                          "Дай на простака власт и му гледай сеира ..."
                          Към това мога да добавя само "Ни акъл, ни образование". За култура да не говорим.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                            И кво искаш да кажеш. Че за всичко са виновни футболистите? Да ама не. Нима ще отречеш, че и в момента има талантливи футболисти. Дори и сега прохождащи те пак имат качества. Да вземем Генков, да вземем Домовчийски, Коприваров, Огнянов, Миланов и т.н. И тва са прохождащи. Нима ще отречеш, че има добри футболисти и от средното поколение. Тях няма смисъл да ги коментирам. Дори един Боримиров. На 37 години е един от най добрите в Левски. И се раздава повече от младите. Може да е изгубил от бързината си но опита му е безценен. Както щеше да помогне и М. Христов ако не се беше контузил. Тва са такива черноработници, каквито в момента няма.
                            Да беше написал "Всички левскари - в националния!", щеше да е по-лесно...
                            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Както казаха повечето Стоичков за треньор не става, а относно за футболистите те са различни всяка година. Почти не се познават, камоли да играят като един отбор само с един лагер. Де вика колегата отбор се прави за 3-4 години, дори и да не е толкова, поне да потдържа един екип и него да тренира, а не всеки път да взима куцо и сакато от тук и там. А за това да го махнат -докато Боби Михайлов и Данчо Лечков са в управата - никога!

Коментар

Working...
                              X