Колеги,имам мераци скоро да се сдобия с едно градско скутерче/най-вероятно зимата/,градски наричам тези с по големите джанти и самите скутери са по-големи.Искам да е 50 кубика,да е след 2000 г. да е карбуратор,и да няма проблеми с документите.Спрял съм се на няколко модела,чакам мнения,съвети и отзиви,защото съм много бос в тази материя.Бюджета ще е около 700-800 лв.,по възможност отзад трябва да има мини багажник,за поставяне на куфар,все пак ще водя и дъщеря ми с него на училище.Давам няколко примерни модела които са ми харесали,подредени си според това колко ми харесват.Благодаря предварително на всички отзовали се.Априлия Скарабео Пиаджо ЛибъртиПиаджо ФрииХонда ДиланАприлия Спорт сити/в нея се влюбих,но не влиза в бюджетаП.С.Ще се радвам,ако предложите и други подобни модели,но трябва да може задължително да може отзад да се сложи куфар,ще е за семейно ползване,трябва да се носят раници,каски и т.н
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за избор на градски скутер 50 кубика.
Collapse
X
-
Без Хондата останалите са с двигатели Пиаджио така,че въпрос на визия.Аз карам Спортсити 50 4тактова и съм доволен.По-муден от двутактовите,но не е проблем,за сметка на това е по-икономичен.Иначе двама човека си ги вози .Под седалката всичките имат място за багаж.Ако нещо друго те интересува питайEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
-
Взимай с големи гуми като цолаж.Съвет от мен заложи на максимално нова година за парите които имаш,и чакаи все нещо ще изпаднеEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
maikule написа:Надявам се нямаш нищо против да ти ползвам темата, за да попитам някакви магазини или автоборси за скутери и мотопеди в София да знаете?И бюджета ми е на половината на твоя.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар