Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за избор на градски скутер 50 кубика.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за избор на градски скутер 50 кубика.

Колеги,имам мераци скоро да се сдобия с едно градско скутерче/най-вероятно зимата/,градски наричам тези с по големите джанти и самите скутери са по-големи.Искам да е 50 кубика,да е след 2000 г. да е карбуратор,и да няма проблеми с документите.Спрял съм се на няколко модела,чакам мнения,съвети и отзиви,защото съм много бос в тази материя.Бюджета ще е около 700-800 лв.,по възможност отзад трябва да има мини багажник,за поставяне на куфар,все пак ще водя и дъщеря ми с него на училище.Давам няколко примерни модела които са ми харесали,подредени си според това колко ми харесват.Благодаря предварително на всички отзовали се.Априлия Скарабео Пиаджо ЛибъртиПиаджо ФрииХонда ДиланАприлия Спорт сити/в нея се влюбих,но не влиза в бюджетаП.С.Ще се радвам,ако предложите и други подобни модели,но трябва да може задължително да може отзад да се сложи куфар,ще е за семейно ползване,трябва да се носят раници,каски и т.н
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Без Хондата останалите са с двигатели Пиаджио така,че въпрос на визия.Аз карам Спортсити 50 4тактова и съм доволен.По-муден от двутактовите,но не е проблем,за сметка на това е по-икономичен.Иначе двама човека си ги вози .Под седалката всичките имат място за багаж.Ако нещо друго те интересува питай
    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

аз имам априлия ср50 реплика с водно охлаждане карбуратор но е стара 1994.много доволен скорост 80км/ч и много добър старт.бюджета ще ти стигне .погледни и тях.
      фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Тези малките скутери малко ми се губят в ръцете,все пак съм 191 см 103 кг.,затова точно искам от по-големите градски скутери с големите джанти.
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Ventura garage

Коментар

Взимай с големи гуми като цолаж.Съвет от мен заложи на максимално нова година за парите които имаш,и чакаи все нещо ще изпадне
          EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
          EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
          FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Надявам се нямаш нищо против да ти ползвам темата, за да попитам някакви магазини или автоборси за скутери и мотопеди в София да знаете?И бюджета ми е на половината на твоя.

Коментар

maikule написа:
              Надявам се нямаш нищо против да ти ползвам темата, за да попитам някакви магазини или автоборси за скутери и мотопеди в София да знаете?И бюджета ми е на половината на твоя.
              Колега търси по сайтовете,там има много обяви на мотоцентровете,ще намериш и адреси,аз знам 2,единия на Бояна м/у Шела и ОМВ,другия в Илиянци на края на квартала в ляво в последната пряка.Честно да ти кажа,в тези мотоцентрове няма такива скутери на цени по 400 лв.
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Ventura garage

Коментар

Working...
              X