Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за лекарство

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба за лекарство

Колеги ако някой има възможност би ли проверил за едно лекарство което е за бащами , тука във Варна не мога да го намеря .Лекарството е вид успокоително което му се дава към лекарствата за епилепсията .Попринцип е спряно , но все пак можело да го има по аптеките , на места искат рецепта на други не ако някой го намери ако искат мога да изпратя рецепта.Трябвами 1 кутйка от лекарството Фенобарбитал на таблетки 100млг.Ако някой клега го намери ще помоля да ми се убади за да не стани така че вече съм набавил лекарството .тел: 0889 95 75 86 Григор Благодаря предварително !
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Re: Молба за лекарство

Grisha_bravo написа:
    Колеги ако някой има възможност би ли проверил за едно лекарство което е за бащами , тука във Варна не мога да го намеря .Лекарството е вид успокоително което му се дава към лекарствата за епилепсията .Попринцип е спряно , но все пак можело да го има по аптеките , на места искат рецепта на други не ако някой го намери ако искат мога да изпратя рецепта.Трябвами 1 кутйка от лекарството Фенобарбитал на таблетки 100млг.Ако някой клега го намери ще помоля да ми се убади за да не стани така че вече съм набавил лекарството .тел: 0889 95 75 86 Григор Благодаря предварително !
    колега търси заместител официално това лекарство е спряно от производсво още 2010 година по Софииско мога да гарантирам че миналата година нямаше (търсих навсякаде)то се води със специален статут (вид упоиващо) и се продава само със ЗЕЛЕНА рецепта имаи го напредвит не искам да те отчайвам но е така
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

За зелената рецепта съм запознат колега сега имаме за диазепам , обаче дозата му идва много силна и много рядко му се дава .Лошото е че в момента не могат да определят точната доза за лекарствата за епилепсията и пак прави гърчове
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

Колко таблетки в опаковка ти трябват (45,50,90 или 100)?
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Решихме да ползваме друго лекарство , благодаря колеги и на колежката с която разговарях неска .

Коментар

Working...
          X