Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мислите ли че сбърках?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами честито, чакаме снимки.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

kiler_4o написа:
      Съжалявам, въобще не съм видял надписа 80 к.с.
      Много пишеш и малко четеш! Умната!!! Изразих предположения, но то си е написано.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Честито Виолинке,Не се връзвай на приказките за Фолксваген, Опел и тем подобни. И преди не ги обичах, но от известно време имам възможност да сравнявам обективно. Ми какво да ти кажа. То не може да става дума за сравнение. В нито един аспект.А и факта че е Кабрио... обожавам ги. Блазе ти!

Коментар

честито и от мен!!!много безаварийни!!!и какъв фолцваген и опел ще си купиш за тези пари??? нито можеш да си купиш, нито си струва!!! от такива разбирачи, дето са създали такъв имидж на марката караме най-хубавите и най-евтините коли в класа си!!!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Когато си купих колата ми казаха същото..."не си я купувай Фиат слаби са на окачване скъпи са и частите и тия Жабари коли немогат да правят и т.н.". Само че в града имаше 2-3 фиата -Типо. След като я взех мойта започнаха да я обикалят (все пак малко градче) и един от познатите който ме навиваше да не си купувам Фиат след две седмици си купи същия като моя. Трябва да ти кажа че окачването поне за сега е 6. В сравнение с Рено е много по стабилно. Частите поне се оказаха дори по евтини ( говорим за амортесьори, филтри, ремъци, носачи) от Рено и VW. В момента в града има 4 Брави, 3 Пунто, 1-Браво а за Типото просто не съм сигурен като бройка. Така че тези приказки не ги взимай на сериозно. За мен като цена- екстри- год. на производство-подръжка Фиат е добър избор.

Коментар

Да ти е честито и от мен... Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
              FIAT Punto ELX 1.2 75

Коментар

Честито ФИАТ не са лоши коли и определено не си сбъркала.

Коментар

Честито и от мен,Приятни преживявания с новата кола!Р
                  Тойота Приус

Коментар

Здравейте,Опитах се няколко пъти да кача снимки на бонбончето (както аз го наричам, но не мога явно може би формата не отговаря на изискванията не знам. ще опитам пак. Искам да благодаря на всички за отзивчивостта и на създателите на този сайт, защото е хубаво, когато човек срещне подкрепа и разбиране. Още веднъж благодаря и ако някой има информация за изискванията за снимките, моля да ми каже, още веднъж мерси ))
                    Следвай мечтите си))

Коментар

Working...
                    X