Преди седмица станах горда собственичка на ФИАТ Пунто 1.2 16V кабрио. Колата я видях случайно в една автокъща и се влюбих в нея от пръв поглед. Не разбирам от коли и като поразпитах малко получих предимно отрицателни мнения за марката, но "количката" не ми излизаше от главата и след кратки пазарлъци с управителя на автокъщата я купих. Повечето хора с които споделих за това обикновенно не одобряват избора ми и дават мнения от сорта - "за същите пари можеше да купиш Фолксваген, Опел, Хонда......" и тн. На мен лично колата много ми харесва и ще бъда благодарна ако ме окуражите . PS.Бихте ли ми препоръчали добър сервиз или майстор за смяна на ремъци, консумативи, диагностика и всичко останало което трябва да се свърши по новозакупена кола втора употреба, защото аз не разбирам много от тези неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мислите ли че сбърках?
Collapse
X
-
БРАВО!!!
Добре дошла в отбора и честито за покупката! Не слушай какво ти говорят разни "разбирачи" и "майстори", ти сама ще се убедиш в достойнствата на марката ФИАТ и митовете, които се носят за нея. Сигурен съм, че колегите от София ще ти препоръчат добър сервиз!!! Пожелавам ти безаварийно каране!!!Истината е някъде там!
-
Предполам, че говориш за ПУНТО - II... т.е тези след 99 г. ->Не, определено не си сбъркала, колата е с много здраво окачване и чудесен двигател... 1.2/16V - 80 кс.Като недостатък, твърдата возия, но повечето съвременни коли от клас "В" са така.Аз също карам подобно но с дизелов двигател... по окачването не съм сменял нищо, всичко е оригинално както е излязло от завода. За смяна на ремъци,ролки,масла и диагностика ти препоръчвам Ванто-трейд.Телефоните са тук.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...лателно е да си запишеш час предварително.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: Мислите ли че сбърках?
violina написа:Преди седмица станах горда собственичка на ФИАТ Пунто 1.2 16V кабрио. Колата я видях случайно в една автокъща и се влюбих в нея от пръв поглед. Не разбирам от коли и като поразпитах малко получих предимно отрицателни мнения за марката, но "количката" не ми излизаше от главата и след кратки пазарлъци с управителя на автокъщата я купих. Повечето хора с които споделих за това обикновенно не одобряват избора ми и дават мнения от сорта - "за същите пари можеше да купиш Фолксваген, Опел, Хонда......" и тн. На мен лично колата много ми харесва и ще бъда благодарна ако ме окуражите . PS.Бихте ли ми препоръчали добър сервиз или майстор за смяна на ремъци, консумативи, диагностика и всичко останало което трябва да се свърши по новозакупена кола втора употреба, защото аз не разбирам много от тези неща.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Nino написа:Предполам, че говориш за ПУНТО - II... т.е тези след 99 г. ->Не, определено не си сбъркала, колата е с много здраво окачване и чудесен двигател... 1.2/16V - 80 кс.Като недостатък, твърдата возия, но повечето съвременни коли от клас "В" са така.Аз също карам подобно но с дизелов двигател... по окачването не съм сменял нищо, всичко е оригинално както е излязло от завода. За смяна на ремъци,ролки,масла и диагностика ти препоръчвам Ванто-трейд.Телефоните са тук.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...лателно е да си запишеш час предварително.
Коментар
-
kiler_4o написа:Nino написа:Предполам, че говориш за ПУНТО - II... т.е тези след 99 г. ->Не, определено не си сбъркала, колата е с много здраво окачване и чудесен двигател... 1.2/16V - 80 кс.Като недостатък, твърдата возия, но повечето съвременни коли от клас "В" са така.Аз също карам подобно но с дизелов двигател... по окачването не съм сменял нищо, всичко е оригинално както е излязло от завода. За смяна на ремъци,ролки,масла и диагностика ти препоръчвам Ванто-трейд.Телефоните са тук.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...лателно е да си запишеш час предварително.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
kiler_4o написа:Съжалявам, въобще не съм видял надписа 80 к.с.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Благодаря ви за милите думи, започвате да ми оправяте настроението и самочуствието! :D Колата е произведена в края на 97 и регистрирана юни 98год; не знам колко кончета е , ама върви прекрасно, даже и според мъжът ми, който кара Ситроен. Имам и две снимки, но не знам как да ги кача тука, ако дадете акъл как става ги пускам. Поздрави!!!Следвай мечтите си))
Коментар
-
violina написа:Благодаря ви за милите думи, започвате да ми оправяте настроението и самочуствието! :D Колата е произведена в края на 97 и регистрирана юни 98год; не знам колко кончета е , ама върви прекрасно, даже и според мъжът ми, който кара Ситроен. Имам и две снимки, но не знам как да ги кача тука, ако дадете акъл как става ги пускам. Поздрави!!!Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар