Колеги, повод за хвалба и при мен. Най-сетне и моето старо и вярно Tipo, служило ми безотказно повече от 9 години, отстъпи мястото си на нещо по-актуално.Доста време си търсех Punto III, бях споделил това и с колегите Immortal и FIRE 8V. Нямах си и идея, че съществува Idea, модел на FIAT. В крайна сметка като я открих за себе си, веднага познах моята нова кола. Моята FIAT Idea е 2004 год., 1,9 Multijet /така пише на купето, но на двигателя си пише JTD/, точно 100 к.с. се води /74 kW/.Първите впечатления са отлични. Габаритите са почти като на Tipo, височината обаче е + 20 см. Икономична е, компютърът ми изписва разход на дълъг път около 3.8, но разбира се аз не се доверявам на това.Ето и някои първи, телефонни снимки, за да се допохваля с новата си придобивка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново верен на FIAT - от Tipo на Idea!
Collapse
X
-
Достоен заместник на Типо! И на мен много ми харесва този модел-не много голям,но доста функционален.Единственият минус за мен са централно разположените уреди...според мястото им е напосредствено пред водача,а не на разположение на всички в купето.Да ти е честит и много безаварийни километриEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар