stivst написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново верен на FIAT - от Tipo на Idea!
Collapse
X
-
Forsaken написа:Честито и от мен, колега! Със здраве да я ползваш! Ама имам един въпрос - не е ли малко мъндзерка таз пущина бре? На Панда ми мяза в размерите!FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:Forsaken написа:Честито и от мен, колега! Със здраве да я ползваш! Ама имам един въпрос - не е ли малко мъндзерка таз пущина бре? На Панда ми мяза в размерите!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
И аз благодаря за пожеланията!Относно багажника на Идеа-та. Наистина е малко по-малък от на Типо-то. Но говорим за минималния му размер. При Идеа това беше едно от нещата, които ме привлече - гъвкавостта. Багажното пространство може да се увеличава в различни варианти. Например задните седалки се плъзгат само с едно движение заедно или всяка поотделно напред, освобождавайки ново пространство. Също така друг вариант е обръщането им напред /заедно или поотделно/. За целта са снабдени с нещо като амортисьори. Ето и един вариант за разширение, който намерих в мрежата:FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
Коментар
-
stivst написа:И аз благодаря за пожеланията!Относно багажника на Идеа-та. Наистина е малко по-малък от на Типо-то. Но говорим за минималния му размер. При Идеа това беше едно от нещата, които ме привлече - гъвкавостта. Багажното пространство може да се увеличава в различни варианти. Например задните седалки се плъзгат само с едно движение заедно или всяка поотделно напред, освобождавайки ново пространство. Също така друг вариант е обръщането им напред /заедно или поотделно/. За целта са снабдени с нещо като амортисьори. Ето и един вариант за разширение, който намерих в мрежата:A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:stivst написа:И аз благодаря за пожеланията!Относно багажника на Идеа-та. Наистина е малко по-малък от на Типо-то. Но говорим за минималния му размер. При Идеа това беше едно от нещата, които ме привлече - гъвкавостта. Багажното пространство може да се увеличава в различни варианти. Например задните седалки се плъзгат само с едно движение заедно или всяка поотделно напред, освобождавайки ново пространство. Също така друг вариант е обръщането им напред /заедно или поотделно/. За целта са снабдени с нещо като амортисьори. Ето и един вариант за разширение, който намерих в мрежата:FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар