Утре съм на работа. Сори!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой мераклия да ми помогне? - ОТНОВО?
Collapse
X
-
Immortal написа:Отново се обръщам за помощ към форума: В сряда в 13:30 на същото място ще идват от Надин да вдигнат Темпрата.Аз отсъствам от София, а приятелката ми сама няма да се справи - трябва да се свалят 4-те джанти, след като колата се натовари на надинската платформа.някой с възможност да помогне?
Коментар
-
Моля ви, идете и помогнете, че аз съм на 200 км.Мястото е тук - където е зелената стрелка:https://maps.google.com/maps?q=42.73...18Казали са от Надин в 13:30.
Коментар
-
а може ли да си харесаме нещо от колата ? да речем реленца бушончета нещо друго за гумите разбрах че не можеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
lhristov написа:Еми как. Развиваш гайки, болтове и изпада.Единия болт, мисля беше бая по-дълъг.Свали ми и запалката, ако можеш. Банков не можа. :D, Банков неможа защото беше нежен към таблото
, иначе повярвай ми можеше и през генерацията да я свали ама айде ще кажете че много чупя.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами, Оги, как по-точно да ти отговоря като не си дал снимка, картинка, схема със стрелка, не си показал проблема и т.н.? :D Питаш ли ни колко пот и неприлични думи хвърлихме в събота с колегите.Но си имахме Весо 10 със счупената ръка, който балансираше нещата и ни разведряваше с присъствие и духовитост. Поне.Сега се сещам - там има спрейове - WD40 и един друг бял флакон. Пръскай с тях. В краен случай, има ножовка, закупена и подарена от Банков за тази цел. Имортъла искаше да му я плаща и предлагаше два лева на Банков да купи дъвка на малкия Банков. (За тези, дето не знаят, малкия Георги е на n месеца, и има всичко на всичко 4+2 зъба в устата си). Абе весело ни беше. П.С. Съзнавам, че темата отива за скрап, заедно с колата, затова си позволявам така да цапам.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар