Както вече разбрахте, най-изявилия се при свалянето на метана, ще получи като награда освен обещаната бира и екскурзия до Тетевен. С бонус - мъкнене на хладилник по стълбите до третия етаж. И после пак бира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой мераклия да ми помогне? - ОТНОВО?
Collapse
X
-
Immortal написа:Както вече разбрахте, най-изявилия се при свалянето на метана, ще получи като награда освен обещаната бира и екскурзия до Тетевен. С бонус - мъкнене на хладилник по стълбите до третия етаж. И после пак бираЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
Е това е! Който си няма късмет си няма, като нищо щях да дотичам от Толстой, и без това съм на един ... място, ама точно тая седмица съм на има няма 400 и кусур километра, не че се оплаквам, ама мини форумната среща ще мине без мен. Успех в борбата с метановата уредба, а и след това с биричките.Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
-
kamtosh написа:Е това е! Който си няма късмет си няма, като нищо щях да дотичам от Толстой, и без това съм на един ... място, ама точно тая седмица съм на има няма 400 и кусур километра, не че се оплаквам, ама мини форумната среща ще мине без мен. Успех в борбата с метановата уредба, а и след това с биричките.
Коментар
-
Immortal написа:Отново се обръщам за помощ към форума: В сряда в 13:30 на същото място ще идват от Надин да вдигнат Темпрата.Аз отсъствам от София, а приятелката ми сама няма да се справи - трябва да се свалят 4-те джанти, след като колата се натовари на надинската платформа.някой с възможност да помогне?Immortal написа:Никой ли не е свободен в четвъртък по обяд???Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Immortal написа:Отново се обръщам за помощ към форума: В сряда в 13:30 на същото място ще идват от Надин да вдигнат Темпрата.Аз отсъствам от София, а приятелката ми сама няма да се справи - трябва да се свалят 4-те джанти, след като колата се натовари на надинската платформа.някой с възможност да помогне?Immortal написа:Никой ли не е свободен в четвъртък по обяд???Един за всички, всички за мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар