Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой мераклия да ми помогне? - ОТНОВО?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Както вече разбрахте, най-изявилия се при свалянето на метана, ще получи като награда освен обещаната бира и екскурзия до Тетевен. С бонус - мъкнене на хладилник по стълбите до третия етаж. И после пак бира

Коментар

Immortal написа:
      Както вече разбрахте, най-изявилия се при свалянето на метана, ще получи като награда освен обещаната бира и екскурзия до Тетевен. С бонус - мъкнене на хладилник по стълбите до третия етаж. И после пак бира
      Бонуса трябваше да е изненада! Защо разваляш предварително нещата? Дидо се шегува. Никой нищо няма да мъкне. Някой само да дойде и ще види той, манастира... отдалече.
      Един за всички, всички за мен

Коментар

Е това е! Който си няма късмет си няма, като нищо щях да дотичам от Толстой, и без това съм на един ... място, ама точно тая седмица съм на има няма 400 и кусур километра, не че се оплаквам, ама мини форумната среща ще мине без мен. Успех в борбата с метановата уредба, а и след това с биричките.
        Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
        Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

kamtosh написа:
          Е това е! Който си няма късмет си няма, като нищо щях да дотичам от Толстой, и без това съм на един ... място, ама точно тая седмица съм на има няма 400 и кусур километра, не че се оплаквам, ама мини форумната среща ще мине без мен. Успех в борбата с метановата уредба, а и след това с биричките.
          Подозирам, че на това място дето си, борбата с биричките се води по всички фронтове

Коментар

Ако имам възможност и аз ще намина! Темпрата и тя ли е в надежда?

Коментар

///// написа:
              Ако имам възможност и аз ще намина! Темпрата и тя ли е в надежда?
              Да.

Коментар

Към 11 ч ще се захващам...

Коментар

Аз тъкмо почнах да търся къде точно е този блок.Идвам, да знаеш.
                  Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                  Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                  Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Изказвам огромната си благодарност пред строя на колегите lhristov, S_BANKOV, vesko_10 и малкия Г Банков, който помага най-активно. Свършихме добра работа. Благодаря ви много, колеги!

Коментар

Отново се обръщам за помощ към форума: В сряда в 13:30 на същото място ще идват от Надин да вдигнат Темпрата.Аз отсъствам от София, а приятелката ми сама няма да се справи - трябва да се свалят 4-те джанти, след като колата се натовари на надинската платформа.някой с възможност да помогне?

Коментар

Никой ли не е свободен в СРЯДА по обяд???

Коментар

Аз съм свободен бе, кво ти трябва?

Коментар

Immortal написа:
                            Отново се обръщам за помощ към форума: В сряда в 13:30 на същото място ще идват от Надин да вдигнат Темпрата.Аз отсъствам от София, а приятелката ми сама няма да се справи - трябва да се свалят 4-те джанти, след като колата се натовари на надинската платформа.някой с възможност да помогне?
                            Immortal написа:
                            Никой ли не е свободен в четвъртък по обяд???
                            Всъщност за кога става дума, че нещо се обърках...
                            Stop giving directions, just say "Follow me."
                            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Дидо,днес проверих моето растояние и е точно 100.Повече не може,а се надявах.Така че няма да стане нашата работа.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

sok1 написа:
                                Immortal написа:
                                Immortal написа:
                                Никой ли не е свободен в четвъртък по обяд???
                                Всъщност за кога става дума, че нещо се обърках...
                                13:30 ч. СРЯДА

Коментар

Working...
                                X