Темата си е много хубава, само снимките липсват, а следващия път може и аз да се домъкна и да взема малката с мене за да може малкия Банков да не скучае
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой мераклия да ми помогне? - ОТНОВО?
Collapse
X
-
Тази кола изглежда брутално. Това не е същата кола. Ние демонтирахме само газовата уредба. Банков ще го потвърди.Е, малко посчупи бронята, но си я фиксира на място с винтче. И щеше така да кара поне още 100 х. км. Гаранция от мен. :DСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Ами, Оги, как по-точно да ти отговоря като не си дал снимка, картинка, схема със стрелка, не си показал проблема и т.н.? :D
Коментар
-
Еми пускай си тема в раздела и почвай да я ъп-ваш. :D Ма доста добре си се справил, като се има предвид, че си отишъл едни джанти само да свалиш.Трябваше и грънците да демонтираш. Дидо имаше клиент за тях.А за запалката - fihi се обади, че ще ми осигури.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Здравейте колеги извинявам се че пиша тук но не знам къде се пуска тема като цяло.От скосо имам Фиат Дукато 2.8 idtd и по принцип тези модели са с оборотомер на таблото а моя няма,та вапроса ми е някой от вас дали е запознат дали ако си взема табло с оборотомер какво трябва да направя за да заработи.Най-напред прочети правилата на форума, моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Сега чакам тема за "нов" Тезис във форума :D...или поне 166 2,4Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Humppa написа:Сега чакам тема за "нов" Тезис във форума :D...или поне 166 2,4Един за всички, всички за мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар