Препоръчайте някоя добра автомивка в София.Искам да си направя едно хубаво почистване на колата отвътре и отвън. Ходил съм на различни автомивки но на повечето места претупват работата. Искам отвътре да ме измият наистина хубаво, да минат прозорците, една добра прахосмукачка да се сложи, а не веднага след почистването пак да забелязвам боклученца, да почистят цялото купе, вратите, дръжките... всичко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте добра автомивка
Collapse
X
-
Ами аз все още не съм я открил. Преди месец се ядосах и собственоръчно изпрах цялата кола отвътре с четка и препарат за пране на килими. Сега е като тия на Горубляне....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Ами аз все още не съм я открил. Преди месец се ядосах и собственоръчно изпрах цялата кола отвътре с четка и препарат за пране на килими. Сега е като тия на Горубляне....FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:zgabrovski написа:Ами аз все още не съм я открил. Преди месец се ядосах и собственоръчно изпрах цялата кола отвътре с четка и препарат за пране на килими. Сега е като тия на Горубляне....
Коментар
-
Безконтактното - колата се облива с препарат и след това се отмива само с водоструйка (т.е. не се търка с гъба или четка)... :DЗа основно почистване съм доволен от мивката зад Зимния дворец в Студентски град (между Зимния дворец и Денси). Преди да продам Типото там го измиха така, че като го видях почти се бях разколебал да го продавам... След като взех Бравата, пак там я измих - доволен останах.Вярно, че цената изглежда солена (тогава беше около 70 лв., сега не знам), но включва външно и вътрешно измиване, двигател, пране на тапицерията - така че всъщност не е много.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
На булевард България и стадион раковски има една хубава автомивка мият за 7.50 външно 6-вътрешно! Мен ми изпраха седалките 8лв на седалка! Пак безконтактно! Добри са мом4етата и се стараят независимо каква кола им закараш! А там обикновено има само мерцедеси и БМВ-та! доволен съм от тях! Правят и пастиране и има и барче докато чакаш!П.С.А в Русе външно безконтактно миене е 3.50 Само там ходя !!! На механото!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Spursy написа:Ще отида да видя как са цените в горе споменатата автомивка зад Зимния дворец в Студентски град и ще пиша.
Коментар
-
Горещо ти препоръчвам мивката на "Автоцентър Младост", там са много добри, знам го от личен опит, на мен ми е малко далечко, но си мия колата там. Обслужването им е на ниво и работят с добри препарати и цените са им нормални. Намира се зад McDonalds в близост до бившия магазин "Деница", сега мисля че е банка и ресторант на "Happy bar & grill". Автомивката е точно тук: http://bgmaps.com/map.asp?sid=a2bf72...name=&size=3x3Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар