http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10066Бе нещо не вдявам, ко може да ми са поясни!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А с цел реклама може ли?!
Collapse
X
-
Тук е написано ясно и точно "с цел антиреклама"!За рекламата си има други точки...А защо е така - мисля че няма нужда да отговарям.Както не може да се рекламира, така няма да може и да се прави антиреклама!Би трябвало да сте съгласни, ако искате да имаме отстъпки и намаления за в бъдеще, които да идват от клуба ни!П.П.: ако не е ясно какво се има предвид, обяснявам: Спираме да говорим как еди коя си кола била егати кошницата и така нататък с други фирми и тяхни продукти. Включително магазини за резервни части и т.н.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
то по тая логика да не си говориме за нищо ? тука ще се превърне в РАЙ и всичко ще е цъфнало и вързало !!!примерно летни гуми барум ,са си чист боклук ,лично съм се опарил с тях и аз и не само ! как така няма да ги плюя ?при това положение всичко замирисва на чиста доза печалбарство ,защото някой ще приема само позитиви заради ОТСТЪПКА евентуална !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ОК, темата е изтрита, правилата не важат!В служебната тема я бях пуснал преди 2 седмици да се одобрява... 3-ма човека отговориха, и тримата бяха ЗА (от администраторите).Започнаха да се пишат мнения, които са против, едва след като я пуснах! (говоря само за част от администраторите)Ясно е че няма да има смисъл от нея! Изтрита е - Забравете!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Стига де Асене.... офтопикът човеко е смазочното масло за един форум... и има такова значение като маслото за един двигател.Ако го няма ,форумът ще стане един скучен, сив и безличен справочник, REPAIR, SERVISE или какъвто още се сетиш MANUAL и все някога ще блокира.Пък и ние не сме най-яростните сектанти за разлика от другите автофоруми.За справка пребивавай малко в Пежо, Ауди и други форуми.При алфите и aудитата тече в момента едно чесане, за тяхна чест го избиха на майтап и темата е наистина много "шик".Така,че моля Ви не търсете решаването на проблеми КОИТО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ В МОМЕНТА В НАШИЯ ФОРУМ! Че проблеми има, има, но те не са определено в антирекламата, на други марки. Понякога се чувства лек УКЛОН на сектантство, но ЛЕК , което в никакъв случай не е нещо вредно... зависи от дозата.И най-доброто лекарство може да стане отрова.ПП.. според мен PEUGEOT форума е доста зрял, въпреки сектантските изцепки на някои пикльовци и хората са решили проблема създавайки рубрика"ДРУГИ АВТОМОБИЛИ" /ако може по-културно/!!! http://peugeotclub.info/forum/SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Стига де Асене.... офтопикът човеко е смазочното масло за един форум... и има такова значение като маслото за един двигател.Ако го няма ,форумът ще стане един скучен, сив и безличен справочник, REPAIR, SERVISE или какъвто още се сетиш MANUAL и все някога ще блокира.Пък и ние не сме най-яростните сектанти за разлика от другите автофоруми.За справка пребивавай малко в Пежо, Ауди и други форуми.При алфите и aудитата тече в момента едно чесане, за тяхна чест го избиха на майтап и темата е наистина много "шик".Така,че моля Ви не търсете решаването на проблеми КОИТО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ В МОМЕНТА В НАШИЯ ФОРУМ! Че проблеми има, има, но те не са определено в антирекламата, на други марки. Понякога се чувства лек УКЛОН на сектантство, но ЛЕК , което в никакъв случай не е нещо вредно... зависи от дозата.И най-доброто лекарство може да стане отрова.ПП.. според мен PEUGEOT форума е доста зрял, въпреки сектантските изцепки на някои пикльовци и хората са решили проблема създавайки рубрика"ДРУГИ АВТОМОБИЛИ" /ако може по-културно/!!! http://peugeotclub.info/forum/FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:ОК, темата е изтрита, правилата не важат!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
doofiat написа:Nino, абе все ще те питам, тая котка твоята ли е?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Mazgarev написа:ОК, темата е изтрита, правилата не важат!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар