Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново за теглещите каравани.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ново за теглещите каравани.

Съгласно промените от тази година имате право да теглите ремарке без Е категория ако не превишавате теглото на двете превозни средства съгласно вписаното в големия талон с позиция (F.3).Например при мен за допустима максимална маса на Ланчия Зета на позиция F.1 имам 2340 кг. ,а на позиция F.3 3640 кг.Разликата ми е 1300 кг. т.е спокойно мога да влача каравана с тегло до 1300 кг.При Браво 1,4 разликата ми също е 1300 кг.Явно вече си свериха часовниците с Европа за да могат чужденците да нямат ядове при преминаване или почивка в нашата страна.Докато всички лица дежурещи по пътищата научат новото в ЗДВП може да си носите големите талони на автомобила и караванката за да доказвате ,че не сте в нарушение ,а може и калкулатор за по-точна сметка :D
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

и аз като имам **** на F.3, то нямам право да тегля изобщо, така ли?
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Коментар

Eee, най - после... Сега вече спокойно мога да сменя Адрийката с някой 7-метров Таберт
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
          Eee, най - после... Сега вече спокойно мога да сменя Адрийката с някой 7-метров Таберт
          Ти както си я подкарал с чаветата,трябва да се замислиш за жълт автобус. :D
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            msotiroff написа:
            Дай боже всекиму.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Стило 1.6 е само със 1100кг :D ама пак е нещоПунто мк2 1.2 1000кг
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

krasio_79bs написа:
                msotiroff написа:
                Хахах, аз разправям на жената да вземем едно пътническо Транзитче, тя не та не... Щели сме да бъдем като братята роми...
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                X