Съгласно промените от тази година имате право да теглите ремарке без Е категория ако не превишавате теглото на двете превозни средства съгласно вписаното в големия талон с позиция (F.3).Например при мен за допустима максимална маса на Ланчия Зета на позиция F.1 имам 2340 кг. ,а на позиция F.3 3640 кг.Разликата ми е 1300 кг. т.е спокойно мога да влача каравана с тегло до 1300 кг.При Браво 1,4 разликата ми също е 1300 кг.Явно вече си свериха часовниците с Европа за да могат чужденците да нямат ядове при преминаване или почивка в нашата страна.Докато всички лица дежурещи по пътищата научат новото в ЗДВП може да си носите големите талони на автомобила и караванката за да доказвате ,че не сте в нарушение ,а може и калкулатор за по-точна сметка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново за теглещите каравани.
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:msotiroff написа:Eee, най - после... Сега вече спокойно мога да сменя Адрийката с някой 7-метров ТабертFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Стило 1.6 е само със 1100кг :D ама пак е нещоПунто мк2 1.2 1000кгШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
krasio_79bs написа:msotiroff написа:Eee, най - после... Сега вече спокойно мога да сменя Адрийката с някой 7-метров ТабертM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар