Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Блокираха сайтовете за онлайн залагания

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега ми се отваря сайтa на бет365, но само на работа, където доставчик е виваком, вкъщи съм на Мегалан и не може. Е.ати сбърканата работа. Чудно ми е друго - забраната на сайтовете, сама по себе си е безсмислена, защото винаги може да бъде заобиколена. Ако искат да спрат залозите във въпросните къщи, трябва да забранят транзакциите към и от тях. Въпроса е, имат ли право да го направят и ако да, толкова ли са тъпи да смятат, че само със забраната за отварянето на сайтовете ще спрат залаганията?
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Така де, и аз писах, че през глобул всичко е наред, а през домашния - нищо. Ама ти кво очакваш? Само прост човек може да забрани по този начин нещата. Ония, дето са го забранили, не знаят кво е интернет, забрани налагат... Все едно да ида да давам акъл на инженерите как се строи самолет. Аз кога съм виждал самолет, освен на картинка и в небето?

Коментар

dikanio написа:
        Сега ми се отваря сайтa на бет365, но само на работа, където доставчик е виваком, вкъщи съм на Мегалан и не може. Е.ати сбърканата работа. Чудно ми е друго - забраната на сайтовете, сама по себе си е безсмислена, защото винаги може да бъде заобиколена. Ако искат да спрат залозите във въпросните къщи, трябва да забранят транзакциите към и от тях. Въпроса е, имат ли право да го направят и ако да, толкова ли са тъпи да смятат, че само със забраната за отварянето на сайтовете ще спрат залаганията?
        Незнам дали имат права, ама точно така хамериканците забраниха онлайн покера преди години. Сега упорито се говори да го разрешават пак.

Коментар

Тая простотия още продължава. От виваком се отваря, от мтел (мегалан) едвам намерих работещи алтернативни линкове
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

bet365 не са подали искане за издаване на лиценз, затова, според закона и решението на СГС, сайтът трябва да се блокира от интернет доставчиците. Това че някои не са го направили е отделен въпрос.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Сайт

Да затворат всички саитове с измами и залагания и каквито и за е ИЗМАМНИ игриНякой да е печелил ПАРИ от тах А
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Че никой не те кара да залагаш.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Re: Сайт

kluchar написа:
                  Да затворат всички саитове с измами и залагания и каквито и за е ИЗМАМНИ игриНякой да е печелил ПАРИ от тах А
                  много хора печелят пари от тях :D бет365 е подал молба за лиценз ама се чака плюс това не е пречка да се залага във всички сайтове :D Едно на ръка ,че тъпата комисия си облагодетелства еврофутбол с блокирането на сайтовете ,но който иска си има начини да се залага .
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

http://www.winner.bg/european-football/read116458.html Васил Божков, нАври си сега еврофутбол и ефбет у г@зо :D
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Бързо всички да се регистрират, че няма да останат места .
                      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Working...
                      X