Сега ми се отваря сайтa на бет365, но само на работа, където доставчик е виваком, вкъщи съм на Мегалан и не може. Е.ати сбърканата работа. Чудно ми е друго - забраната на сайтовете, сама по себе си е безсмислена, защото винаги може да бъде заобиколена. Ако искат да спрат залозите във въпросните къщи, трябва да забранят транзакциите към и от тях. Въпроса е, имат ли право да го направят и ако да, толкова ли са тъпи да смятат, че само със забраната за отварянето на сайтовете ще спрат залаганията?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блокираха сайтовете за онлайн залагания
Collapse
X
-
Така де, и аз писах, че през глобул всичко е наред, а през домашния - нищо. Ама ти кво очакваш? Само прост човек може да забрани по този начин нещата. Ония, дето са го забранили, не знаят кво е интернет, забрани налагат... Все едно да ида да давам акъл на инженерите как се строи самолет. Аз кога съм виждал самолет, освен на картинка и в небето?
Коментар
-
dikanio написа:Сега ми се отваря сайтa на бет365, но само на работа, където доставчик е виваком, вкъщи съм на Мегалан и не може. Е.ати сбърканата работа. Чудно ми е друго - забраната на сайтовете, сама по себе си е безсмислена, защото винаги може да бъде заобиколена. Ако искат да спрат залозите във въпросните къщи, трябва да забранят транзакциите към и от тях. Въпроса е, имат ли право да го направят и ако да, толкова ли са тъпи да смятат, че само със забраната за отварянето на сайтовете ще спрат залаганията?
Коментар
-
Re: Сайт
kluchar написа:Да затворат всички саитове с измами и залагания и каквито и за е ИЗМАМНИ игриНякой да е печелил ПАРИ от тах Афиатче Браво 2.0
Коментар
-
http://www.winner.bg/european-football/read116458.html Васил Божков, нАври си сега еврофутбол и ефбет у г@зо :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар