Колеги, Направих консултация с адвокат, ще се опитаме да минем през Гаранционния фонд. Направиха оглед от застрахователя с цел установяване на материални щети. Положението не е толкова сериозно колкото изглеждаше вчера след удара въпреки че изглежда доста намачкана ми се струва че не е посукана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блъснах Крава - Питане.
Collapse
X
-
teo2 написа:Колеги, Направих консултация с адвокат, ще се опитаме да минем през Гаранционния фонд...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Що не им правят гражданска на тия крави не мога да разбера.......http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Immortal написа:На мен ми е интересно - на какво основание заключихте, че кравата е виновна?Колега Тео2, искаш да кажеш, че ти като вида залетялата се крава, спря, а тя се блъсна в спрялата ти кола ли?
Коментар
-
Airfan написа:Несъобразена скорост, можеше със същия успех да е пресичащ човек.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Airfan написа:Несъобразена скорост, можеше със същия успех да е пресичащ човек.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Airfan написа:Е, бъзиках се де, но се учудвам, че полицаите не са ти врътнали и на тебе акт по този параграф.
Коментар
-
Airfan написа:Несъобразена скорост, можеше със същия успех да е пресичащ човек.Airfan написа:Е, бъзиках се де, но се учудвам, че полицаите не са ти врътнали и на тебе акт по този параграф.
Коментар
-
teo2 написа:Airfan написа:Несъобразена скорост, можеше със същия успех да е пресичащ човек.Airfan написа:Е, бъзиках се де, но се учудвам, че полицаите не са ти врътнали и на тебе акт по този параграф.
Коментар
-
Airfan написа:Не съм ти съдник, но знам за няколко случая, при които се кара с ограничението, но при ПТП се пише акт на невинния водач, тъй като не е карал със скорост, с която да предотврати ПТП-то (по закон си длъжен да го предотвратиш), т.е. била е несъобразена с пътните условия скорост. Напрактика тези полицаи трябва да идеш да ги черпиш по едно, че са излезли човеци, а не машини.
Коментар
-
Добре де...като е перфектен прав участък с перфектна видимост, тая крава от де изкочи???Питам чисто любопитно, не съдя никой.Ти само бялата лента на пътя ли гледаш като караш? Стадо с крави в близост до пътя не видя ли?Не се заяждам, наистина ми е любопитно?На мен веднъж на един прав участък с храсти отстрани (и в храстите - невидим черен път), ми изкочи предница на Волво. Аз в този момент изпреварвах камион (при перфектна видимост и никой насреща)... И в един момент в непосредствена близост до мен изкочи дългата предница на Волво 740... Разминахме се на косъм (а онзи тъпан просто няма видимост от храстите и се подава за да се огледа... а и гледа наляво...пък аз идвам от дясно - щото изпреварвам). Та ситуации много.. но ми стана интересно, щото казваш - перфектна видимост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар