Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Една приятна изненада .... :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Една приятна изненада .... :)

Здравейте колеги. Днес докато бях паркирал на една уличка в кв. Дружба 2 , дойде едно момче което ми направи една доста приятна изненада , подари ми ключодържател , календарче , карта за зарежнаде на бензиностанций еко и др. интересни работи на Фиат Форум България. Та искам да кажа колко много бях впечатлен от това и че останах очарован от цялата работа. Наистина момчето ми повдигна настроението и много се зарадвах , радвам се че в този форум има такива хора и съм много щастлив за това.БЛАГОДАРЯ ))

Винаги съм си мислел че ако тая работа я върши някоя девойка ще е по добре, ама и младежа си върши работата.Сега остава да кажеш и кое е момчето, че имам едни съмнения че бая си го подмладил и ще трябва да черпи
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз имах такава приятна изненада. Беше точно на Нова година, прибрал се бях на село да я посрещна с роднини и приятели. На площада на селото всяка година по това време се провеждат томбола и игри. И в разгара на празненството гледам познат от форума човек - беше Деян (Immortal). Запознахме се лично, след това от него разбрах, че и доста други колеги бяха там. Запознах се и с тях. Понеже нямах стикер, а много исках да имам, ги попитах дали могат да ме оборудят. Всеки ми даде кой от каквото имаше и освен със стикер се сдобих и с ключодържатели, карти за отстъпка, брошури. Помня, че стикерът ми е от Деян, а колегата с червеното браво (как му беше ника?) ми даде ключодържателите (май и картите за отстъпка). Честно казано не запомних никовете на всички колеги. Наистина беше приятна изненада. За съжаление не можах да откликна на тяхната покана да се съберем на следващия ден, защото се наложи да си пътувам по-рано.
      Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

S_BANKOV написа:
        Винаги съм си мислел че ако тая работа я върши някоя девойка ще е по добре, ама и младежа си върши работата.Сега остава да кажеш и кое е момчето, че имам едни съмнения че бая си го подмладил и ще трябва да черпи
        хммм явно мислим за един и същи човек около ако е lhristov (лъчо)
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Не, не, не съм бил аз.Верно, че джиткам из Дружба заран, вечер, но нямам у себе си рекламни материали.Н-ка само веднъж ми повери определена бройка да предам във Враца, и това е.Аз си позволих да отделя един комплект за един колега от Мездра, с който не се срещнахме и подарих тези неща на колега от Х. Димитър.И дори се и похвалих със снимка.НО, това като че ли не се хареса на началството.Лично Н-ка раздава и дори лично лепи големите стикери.Аз нямам нищо против тази му привилегия.Така че, моите предположения са за НЕГО.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

slav4o_p написа:
            а колегата с червеното браво (как му беше ника?) ми даде ключодържателите (май и картите за отстъпка).
            eh4ev

Коментар

Е той за кво е НАЧАЛНИК ,нали за да работи
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

slav4o_p написа:
                И аз имах такава приятна изненада. Беше точно на Нова година, прибрал се бях на село да я посрещна с роднини и приятели. На площада на селото всяка година по това време се провеждат томбола и игри. И в разгара на празненството гледам познат от форума човек - беше Деян (Immortal). Запознахме се лично, след това от него разбрах, че и доста други колеги бяха там. Запознах се и с тях. Понеже нямах стикер, а много исках да имам, ги попитах дали могат да ме оборудят. Всеки ми даде кой от каквото имаше и освен със стикер се сдобих и с ключодържатели, карти за отстъпка, брошури. Помня, че стикерът ми е от Деян, а колегата с червеното браво (как му беше ника?) ми даде ключодържателите (май и картите за отстъпка). Честно казано не запомних никовете на всички колеги. Наистина беше приятна изненада. За съжаление не можах да откликна на тяхната покана да се съберем на следващия ден, защото се наложи да си пътувам по-рано.
                Имаше и други колеги там но поради причини които ни възпрепястваха да слезнем до площада не можахме да се запознаем лично - говоря за popara801 и Sandra

Коментар

Последно, на колегата кой му е дал стикерите? Разбра ли се? Не съм аз, както вече казах по-нагоре. Аз днес го снимах.Екстра е!
                  Прикачени файлове

Коментар

Оги ми ги даде а къде ме хвана да ме снимаш )

Коментар

Е, казах ви АЗ.Ми аз съм писал на Мюнхен. Ходих до Еконт да си взема термостата и антифриза, пратен от Митака71. Излизам през бариерата, завивам в дясно и те скивах. Хоп на ръчна, 3 бързи снимки и продържих надолу.Утре, ако не забравя ще спра до теб и ще щракна снимка.Затова, виж та се измии :D И пак така спри със задницата. И гледай да има място до теб към 8 часа.А, кажи, тея джанти 15-ки ли са? Щото аз съм пробвал ламаринени 14-ки и не стават. Al не съм пробвал.

Коментар

Джантите са оригинални 15-ки от браво, 6J, ЕТ-40, надявам се не бъркам с параметрите
                        punto HGT

Коментар

15-ки са исках да си взема оригиналните 17-ки но ми се щеше да си продада 16-ките ....

Коментар

Working...
                          X