От два месеца съм трагичен собственик на въпросният КЕНЕФ. Като казвам КЕНЕФ то значи компа е буквален боклук! Купих машината от глобул понеже от друго място не ми дадоха лизинг, ма това не е от кой знае какво значение. Лаптопа е с инсталиран win8 който е не съвсем до там приятел за употреба!Та премеждията ми започнаха още същият ден като взех боклука, който пък всъщност е с двуядрен 2.4 интел с 2бм кеш памет 2гб външно видео нвидиа /което пък в последствие се оказа, че работи когато то си реши/ 6гб рам и 1ТБ хард диск. Първо се оказа, че в момента в който реших да си намаля леко контраста то изчезна почти тотално, опит да го светнем, шанс нулев! След 4 часа нерви хоп! О! чудо, светна сам. Реших да погледна настройките на видеокартата и. О! Още 1 чудо! Компа работи с вграден интел на 64мб . След 2 дни борба на колега от форума установихме, че уж картата се включва сама и то си преценява през коя да кара. Тей де, ама ся проблем от компа ли е от джама ли е, ама факт предвид параметрите на компютъра игра като CS 1.6 или need for speed RUN трябва да се движат без затруднения, да ама не играят се на снимки, ако изобщо се стартират. После идва момента в който не мога да си инсталирам и фотошоп поредното чудо! Видео клипове, камули пък HD е ъпсурд почти да се пуснат! Та някой има ли подобен кенеф и има ли подобни проблеми?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lenovo Ideapad Z500 да го затворя ли на обратно или не
Collapse
X
-
Re: Lenovo Ideapad Z500 да го затворя ли на обратно или не
durex_a написа:От два месеца съм трагичен собственик на въпросният КЕНЕФ. Като казвам КЕНЕФ то значи компа е буквален боклук! Купих машината от глобул понеже от друго място не ми дадоха лизинг, ма това не е от кой знае какво значение. Лаптопа е с инсталиран win8 който е не съвсем до там приятел за употреба!Та премеждията ми започнаха още същият ден като взех боклука, който пък всъщност е с двуядрен 2.4 интел с 2бм кеш памет 2гб външно видео нвидиа /което пък в последствие се оказа, че работи когато то си реши/ 6гб рам и 1ТБ хард диск. Първо се оказа, че в момента в който реших да си намаля леко контраста то изчезна почти тотално, опит да го светнем, шанс нулев! След 4 часа нерви хоп! О! чудо, светна сам. Реших да погледна настройките на видеокартата и. О! Още 1 чудо! Компа работи с вграден интел на 64мб . След 2 дни борба на колега от форума установихме, че уж картата се включва сама и то си преценява през коя да кара. Тей де, ама ся проблем от компа ли е от джама ли е, ама факт предвид параметрите на компютъра игра като CS 1.6 или need for speed RUN трябва да се движат без затруднения, да ама не играят се на снимки, ако изобщо се стартират. После идва момента в който не мога да си инсталирам и фотошоп поредното чудо! Видео клипове, камули пък HD е ъпсурд почти да се пуснат! Та някой има ли подобен кенеф и има ли подобни проблеми?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Тия нужници верно са ду долу. На първо време разкарай осмицата, тя ти прави проблемите.Машината си работи доста прилично и с Хр и с 7. За Хр останах учуден, че има драйвери. Като тръгнеш да инсталираш друг "прозорец" питай да ти кажа как става, та да няма втора тема за тия "кенефи" П.п. Видето никак не е лошо. И на 7 и на Хр ми тръгна без проблеми. Стандартна процедура : първо се инсталира драйвера на интелското, после на Нвидията.
Коментар
-
nightlord написа:Тия нужници верно са ду долу. На първо време разкарай осмицата, тя ти прави проблемите.Машината си работи доста прилично и с Хр и с 7. За Хр останах учуден, че има драйвери. Като тръгнеш да инсталираш друг "прозорец" питай да ти кажа как става, та да няма втора тема за тия "кенефи" П.п. Видето никак не е лошо. И на 7 и на Хр ми тръгна без проблеми. Стандартна процедура : първо се инсталира драйвера на интелското, после на Нвидията.
Коментар
-
Проблема с превключванането на картите е от приложенията (игрите). Настрой си го ръчно кое приложение с коя видеокарта да се пуска.И не си мисли че като вземеш друг "кенеф" няма да имаш същите проблеми.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар