От два месеца съм трагичен собственик на въпросният КЕНЕФ. Като казвам КЕНЕФ то значи компа е буквален боклук! Купих машината от глобул понеже от друго място не ми дадоха лизинг, ма това не е от кой знае какво значение. Лаптопа е с инсталиран win8 който е не съвсем до там приятел за употреба!Та премеждията ми започнаха още същият ден като взех боклука, който пък всъщност е с двуядрен 2.4 интел с 2бм кеш памет 2гб външно видео нвидиа /което пък в последствие се оказа, че работи когато то си реши/ 6гб рам и 1ТБ хард диск. Първо се оказа, че в момента в който реших да си намаля леко контраста то изчезна почти тотално, опит да го светнем, шанс нулев! След 4 часа нерви хоп! О! чудо, светна сам. Реших да погледна настройките на видеокартата и. О! Още 1 чудо! Компа работи с вграден интел на 64мб
. След 2 дни борба на колега от форума установихме, че уж картата се включва сама и то си преценява през коя да кара. Тей де, ама ся проблем от компа ли е от джама ли е, ама факт предвид параметрите на компютъра игра като CS 1.6 или need for speed RUN трябва да се движат без затруднения, да ама не играят се на снимки, ако изобщо се стартират. После идва момента в който не мога да си инсталирам и фотошоп поредното чудо! Видео клипове, камули пък HD е ъпсурд почти да се пуснат! Та някой има ли подобен кенеф и има ли подобни проблеми?
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар