Здравейте, Момчета Да питам: намерил съм един Фиат Улис от 97 година, първи собственик документи, реални километри и мнооого изгодна цена. E, по външния вид има кво да се желае, но пък за тея пари... A моторът е Ок. Та въпросът е следният: колата се намира в Словения. Примерно ако Я купя и докарам в Бг - колко ще ме одерат наш’те служби за регистрация? Мисля, че митото за коли от EU отпадна, ама пак май с некви пари те товарат... май беше еко такса? Мисълта ми е дали нема нещо да гризнем дървото и да дам повече пари за регистрация от колкото съм Я купил ?Та мотора е Бензинов 2,0 ЕL тва ел на мен поне нищо не говори но както и да е 89 киловата 121 коня от 1997г на 190000км .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за внос на кола от EU
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Колегата май не беше от СофияМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Има на много места дават документ че еко таксата е платена за 50- 70 лв а гражданската си е задължителна и да не е внос така че избираш гледаш и тук колбко са е поне от там може да е по здраваМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар