Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профили за комарници къде в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Профили за комарници къде в Пловдив

Къде в Пловдив мога да си намеря нужните материали за комарник профил,мрежа,ъгли и панти

Търси фирма "Лемо трейд" там има всичко.

Коментар

мерси, ще я потърся

Коментар

Re: Профили за комарници къде в Пловдив

benzol написа:
        Къде в Пловдив мога да си намеря нужните материали за комарник профил,мрежа,ъгли и панти
        Във всеки склад продаващ профили за дограма.Нямаш ли ролки за набиване на уплътнението,забрави сам да си направиш комарника. Ако ще се занимаваш за един комарник,по добре си поръчай в някоя фирма за дограма.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

да де ясно ми е че е във всеки склад ама просто не знам къде са складовете тук,относно уплътнението не се притеснявам за него.

Коментар

Един склад за дограма, който знам, се намира на Брезовско шосе 176, говоря за фирма "Солис". Друг вариант - "Weiss profil", вкъщи имаме такава пвц дограма с много добри комарници, само че не знам къде точно се намираше склада им, пак беше в Северен район.
            Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

slav4o_p написа:
              Един склад за дограма, който знам, се намира на Брезовско шосе 176, говоря за фирма "Солис". Друг вариант - "Weiss profil", вкъщи имаме такава пвц дограма с много добри комарници, само че не знам къде точно се намираше склада им, пак беше в Северен район.
              На Голямо Конарско малко след Макском.
              Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

.

Прясна информация от днес,профил за комарник в склада на Алумил 6м.=16лв.,същият профил в едно магазинче с/у Кауфланд в Тракия 6м.=12лв.Мрежата широчина 80см.1м=2лв.,шнура го продават и на метър.

Коментар

Re: .

kaloian311 написа:
                  Прясна информация от днес,профил за комарник в склада на Алумил 6м.=16лв.,същият профил в едно магазинче с/у Кауфланд в Тракия 6м.=12лв.Мрежата широчина 80см.1м=2лв.,шнура го продават и на метър.
                  Благодаря много за информацията

Коментар

Re: .

kaloian311 написа:
                    Това магазинче в Тракия също е много добро! Пичагата е от Асеновград ,там има голям склад за Аксесоари за дограми.

Коментар

Working...
                    X