Къде в Пловдив мога да си намеря нужните материали за комарник профил,мрежа,ъгли и панти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профили за комарници къде в Пловдив
Collapse
X
-
Re: Профили за комарници къде в Пловдив
benzol написа:Къде в Пловдив мога да си намеря нужните материали за комарник профил,мрежа,ъгли и панти
Коментар
-
Един склад за дограма, който знам, се намира на Брезовско шосе 176, говоря за фирма "Солис". Друг вариант - "Weiss profil", вкъщи имаме такава пвц дограма с много добри комарници, само че не знам къде точно се намираше склада им, пак беше в Северен район.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
slav4o_p написа:Един склад за дограма, който знам, се намира на Брезовско шосе 176, говоря за фирма "Солис". Друг вариант - "Weiss profil", вкъщи имаме такава пвц дограма с много добри комарници, само че не знам къде точно се намираше склада им, пак беше в Северен район.Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Re: .
kaloian311 написа:Прясна информация от днес,профил за комарник в склада на Алумил 6м.=16лв.,същият профил в едно магазинче с/у Кауфланд в Тракия 6м.=12лв.Мрежата широчина 80см.1м=2лв.,шнура го продават и на метър.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар