Здравейте колеги,един мой познат от англия ми изпрати 2 ръчни часовника Hublot Big Bang, реших че единия мога да го продам обаче в Ebay излизат най-различни като модели и цена,и не мога да се ориентирам каква цена да обява за моя,100% оригинален е.Въпроса ми е къде мога да го продам и колко пари мога да му взема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за един ръчен часовник.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А дали е оригинален наистина? В официалния сайт не видях такъв с такива разноцветни камъчета.http://www.hublot.com/The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Да 100% е оригинален. Този който ми го изпрати е добър приятел с оправителя на магазините за часовници в Англия. А тези камъчета може да са по поръчка понеже бяха за подарък на мойта приятелка и маика и. Бих го попитал и него по колко вървят ама някси няма да е удобно като ги е изпратил за подарък,пък ние да ги продадем. КапишКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
=Rudi= написа:Моето мнение е че не е оригинален. Не мисля, че оригиналния производител би си позволил да постави имитационни, неработещи малки циферблати - абсурд! 100% е реплика. Разгледай в продавалника часовниците в ценовия диапазон 20-30 лв. - може и там да го предлагат.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
На трите снимки са в едно и също положение. Ако няма някакъв документ, доказващ произхода, лично за мен са еднакви с тези, чисто нови, но с различен цвят:http://prodavalnik.com/strahoten-cha...lika-i16723729
Коментар
-
ele написа:Без да се засягаш, ама като гледам четирицифрените цени минимум на тези чоасовници, 100% е реплика.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
style34 написа:Е като знаеш го пускай за 20 хилки и да се похвалиш като го продадеш.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
Е да де, нали питаш цена. Аз се изненадвам, че всеки втори във форума няма часовник Hubolt... Айде, на мен не ми харесват ама другите??? Шегичка не се засягай, но колегата горе е прав - всяка една такава стока има със себе си сертификати, серийни номера и други документи доказващи автентичност.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Е да де, нали питаш цена. Аз се изненадвам, че всеки втори във форума няма часовник Hubolt... Айде, на мен не ми харесват ама другите??? Шегичка не се засягай, но колегата горе е прав - всяка една такава стока има със себе си сертификати, серийни номера и други документи доказващи автентичност.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар